Авангард – ЛНЗ-Лебедин: анонс третього туру чемпіонату області

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Чемпіонат області, 2 тур
12 травня, Монастирище, 16:00
“ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин) – “Авангард” (Монастирище)

Арбітри:
Потайчук В‘ячеслав (Умань)
Залозний Віталій (Городище)
Ястремський Роман (Умань)

НА НАШОМУ САЙТІ ВІДБУДЕТЬСЯ ТЕКСТОВА ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ!

Довкола гри

Ну що, цей тиждень видався напрочуд продуктивний для Лебедина і навіть усієї Черкаської області. У середу ЛНЗ вписав своє ім‘я до історії футболу регіону як ще одна команда (після Ходаку, 2009), яка вийшла до фіналу Аматорського Кубку України. У півфіналі за сумою двох матчів подолано соснівський Рочин (1:0, 1:0).

Тепер на черзі виїзд до Монастирища в межах 3 туру чемпіонату області. Команда мала всього два дні перерви, а вже в суботу зранку вирушить на околицю Уманського регіону.

Склад ЛНЗ наразі без серйозних змін. Дискваліфікованих немає, однак є напівтравмовані. Литовчак забився в матчі з Рочином і після перерви сів на лаву, вкотре не зіграв Ткаченко. Не факт, що вони вийдуть зі старту проти Авангарда.

Суперник

У сезоні-2018 Монастирище стартувало вкрай жахливо. Дві грі – дві поразки. І, якщо 5:1 від УТК ще можна зрозуміти, то 2:1 від Спартака справді дивно. Але минулоріч саме в грі з Авангардом Спартак зміг взяти одне з двох загальних очок.

Історія взаємин

За три роки протистоянь ЛНЗ переміг шість разів із різницею м’ячів 31:5. Найбільший погром відбувся в останній зустрічі команд. Тоді ЛНЗ набив супернику 11 голів. Одного разу перемогу святкував Авангард – ще у 2014 році (2:1) і одного разу команди зіграли внічию 2:2 – у минулому сезоні.

Останній матч

Востаннє команди зустрілися 23 вересня 2017 року. Тоді на ЛНЗ-Арені під дощем підопічні Гречаного виграли 11:2 – без шансів.


Усі матчі 3 туру (12 травня)

“Златокрай-2017” – СК “Ніка”
“Олімп” – СК “Базис”
ФК “Колос” – “Альтаїр”
“Росава-Наша Ряба” – ФК “Черкаський Дніпро-2”
ФК “Авангард” – “ЛНЗ-Лебедин”
ФК “УТК” – ФК “Спартак”

[jsStandings id =”3966″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;diff_chk;point_chk”]