Як водички попити: ЛНЗ не помітив Ніку в 6 турі чемпіонату області

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

ЛНЗ-Лебедин у межах 6 туру чемпіонату Черкаської області на виїзді розгромно переміг родниківську Ніку. Аутсайдер чемпіонату не зміг нічого протиставити чинному чемпіону, однак спромігся забити м’яч престижу.

Чемпіонат області, 6 тур
2 червня, Родниківка, 17:00

Ніка” (Родниківка) – “ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин) 1:8
Голи: Лебедєв (84) – Вакуленко (13), Листопад (31), Грицай (38), автогол Вовченко (44), Охременко (46, 81), Гуд (53), Тубольцев (89)

Арбітри:
Коливай Олександр (Сміла)
Лобанов Володимир (Золотоніський р-н)
Ліхотворік Сергій (Черкаський р-н)

ЛНЗ: Козаченко (Дейнеко 46) – Калініч, Листопад (Тубольцев 46), Кондратюк, Парфьонов – Коломієць, Вакуленко (Барбанов 55), Грицай (Боровик 46), Дєдов (Остренко 46), Султанов (Гуд 25) – Литовчак (Охременко 46)

Головний тренер: Василь Гречаний

Ніка (старт): Березовський – Вовченко, Яловенко, Крочак, Готман, Любченко, Бурлаченко, Трифонов, Лебедєв, Кузьменко, Куроченко

Головний тренер: Гордєєв

Незважаючи на величезний розрив у рахунку, Ніка виявилася не просто командою для биття і набору очок. Футболісти Родниківки приємно вразили, у порівнянні з, нариклад, Спартаком. Попри вісім пропущених м’ячів, дуже сподобалося, як сміливо, технічно і холоднокровно діяли футболісти господарів. Починаючи від задньої лінії, де захисники біля своїх воріт могли самотужки виходити з-під пресингу нападників, закінчуючи фланговими стрімкими атаками з ударами по воротах. Навіть Калініча декілька разів розвернули обличчям до своїх воріт. Та і в центрі поля Ніка раз у раз демонструвала зрілий, знову ж таки, – технічний футбол. Усе це супроводжувалося хорошими ударами по воротах.

Але, все ж, це було епізодично. Левову частку гри все проходило під контролем Лебедина. На першій хвилині не забив Литовчак, а з 13-ої посипалися голи. Спочатку Вакуленко с правої ноги відкрив рахунок; потім Листопад головою замкнув подачу Кондратюка; далі Грицай поклав захисника на газон і пробив у дальній кут, а завершив перший тайм автогол Вовченка в боротьбі з Литовчаком – 0:4.

По перерві Гречаний випустив усіх резервістів, і вони не програли в результативності стартовому складу. Охременко оформив дубль, опинившись у правильних місцях, Гуд спокійно, на досвіді, пробив у кут воріт, а Тубольцев головою заніс м’яч у сітку після подачу з кутового.

Розбавив голепад Лебедина Лебедєв. Гравець Ніки знайшов момент, як розпечатати рамку Дейнеки і забив м’яч престижу для своїє команди.

У підсумку ЛНЗ переміг з рахунком 1:8, а наступної неділі на команду очікує фінал Кубку України.


Усі матчі 6 туру
СК «Ніка» – «ЛНЗ-Лебедин» 1:8
«Черкаський Дніпро-2» — ФК «Спартак» 7:0
СК «Базис» — ФК «Авангард» 4:2
«Златокрай-2017» — «Росава-Наша Ряба» 1:4
«Олімп» – ФК «Колос» 1:1

[jsStandings id =”3966″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;diff_chk;point_chk”]