ЛНЗ-Лебедин здобуває триочкову перемогу над Базисом

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

ЛНЗ-Лебедин у 9 турі чемпіонату Черкаськоі області на власному полі без проблем розібрався з кочубіївським Базисом. Підопічні Василя Гречаного видали приголомшливий старт, забезпечивши собі перемогу ще в дебюті зустрічі.

Чемпіонат області, 9 тур
23 червня, Лебедин, ЛНЗ-Арена, 17:00

ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин) – “Базис” (Кочубіївка) 3:0
Голи: Дєдов (4), Литовчак (10), Листопад (65, пен.)

Арбітри:
Шланчак Володимир (Городище)
Лобанов Володимир (Золотоніський р-н)
Труба Сергій (Золотоноша)

ЛНЗ: Козаченко – Листопад, Кондратюк, Парфьонов, Коломієць – Тубольцев (Александров 25), Ткаченко (Боровик 74), Вакуленко (Гуд 63), Дєдов (Остренко 73), Султанов (Барбанов 77) – Литовчак (Охременко 59)

Головний тренер: Василь Гречаний

Базис (старт): Білоус – Мачульський, Тастанкулов, Каплюченко, Гірський, Бровченко, Тепляков, Гріщенко, Новіков, Вальчиковський, Янчук

Головний тренер: Сергій Янчук

Уже на четвертій хвилині Дєдов вивів господарів уперед. Сергій забив з правої ноги в дальній кут. У відповідь Янчук мав зрівнювати цифри на табло ще до 10 хвилини, але пробачив, пробивши з убивчої позиції повз ворота.

Лебедин сьогодні мав дуже свіжий вигляд. Команда нарешті перезавантажилася після невдалих матчів з Вікторією та Альтаїром, що одразу позначилося на грі. Енергії додала і невеличка ротація складу. Калініч пропустив гру через дискваліфікацію, тому на його позицію вийшов Коломієць, а опорну зону закрив Тубольцев. До того ж у старті вперше за останні майже два місяці вийшов Ткаченко, а в парі з ним працював Вакуленко, який зазвичай діє на правому фланзі атаки.

Відтак, нагоду Янчука відразу перекрив Литовчак. Мар’ян скористався провалом в обороні гостей і перекинув голкіпера – 2:0 на десятій хвилині. Після цього голу все стало зрозуміло. Базис був точно не такий, як минулоріч: провали в обороні, невпевнена гра в центрі, лише Янчук тягнув на собі колектив. Утім, цього виявилося замало. Рятував Козаченко або не вистачало точності.

У другій половині гра зовсім зупинилася. ЛНЗ на невисоких швидкостях шукав підступ до чужих воріт, а Базис грав другим номером. Третій гол лебединці забили з пенальті. Ткаченко так розклав захисника, що йому довелося хіба що фолити у своєму штрафному майданчику. До одинадцятиметрового підійшов Листопад і переконливо реалізував вирок – 3:0.

До фінального свистка встигли проявити себе і гравці з лави запасних. Остренко класно пробив поряд зі стійкою, а Охременко не реалізував вихід сам на сам.

У підсумку ЛНЗ перемагає 3:0 і залишається в групі лідерів чемпіонату.


Усі матчі 9 туру:

«Росава-Наша Ряба» – СК «Ніка» – 6:0
Голи: 21′ О. Конюша, 40′ 90′ О. Панічев, 57′ М. Касяненко, 67′ Д. Чорноіван, 87′ М. Головко

ФК «Авангард»-ФК «Колос» – 2:8
Голи:1′ О. Віслевський, 45+1′ В. Горкун – 43′ 71’О. Шульга, 56′ 58′ 64′ +70′ 85′ М. Сутула, 76′ Ю. Кривенко

ФК «УТК» – «Олімп» – 2:0
Голи:20′ Пемпем Нжоя, 29′ О. Раковський

ФК «Спартак» – «Златокрай-2017» – 1:9
Голи:29′ Енеже Чігозі Франціс – 5′ О. Коркішко, 41′ В. Панченко, 45′ 50′ 59′ 68′ 90+1′ В. Горщинський, 73′ К. Мітленко, 79′ С. Гайдай

«ЛНЗ-Лебедин»-СК «Базис» – 3:0
Голи:4′ С. Дєдов, 10′ М. Литовчак, 63′ Т. Листопад (пен.)

ФК «Черкаський Дніпро-2» – «Альтаїр» – 1:3
Голи:22′ В. Бойко – 17′ +32′ Ю. Дмитренко, 54′ П. Степанов

[jsStandings id =”3966″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;diff_chk;point_chk”]