Легка перемога над ЧД-2 виводить ЛНЗ на чисте перше місце (+інтерв’ю Кондратюка)

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

ЛНЗ-Лебедин у перенесеному матчі 7 туру вдома здолав Черкаський Дніпро-2. Питання щодо переможця господарі зняли ще в першому таймі.

Чемпіонат області, 7 тур
4 липня, Лебедин, ЛНЗ-Арена, 17:00

ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин) – “Черкаський Дніпро-2” (Білозір’я) 2:0
Голи: Вакуленко (24), Коломієць (31)

Арбітри:
Максим Бурлай (Черкаси)
Діана Олійник (Черкаси)
Іван Баранов (Черкаси)

ЛНЗ: Козачено (Дейнеко 46) – Кондратюк (Александров 68), Коломієць, Парфьонов, Калініч – Тубольцев (Гуд 56), Ткаченко, Вакуленко (Барбанов 46), Дєдов (Остренко 46), Грицай (Боровик 63) – Литовчак (Охременко 46)

Головний тренер: Василь Гречаний

ЧД-2 (старт): Марченко – Короп, Ткаченко, Стрикаль, Масоха, Нікішов, Хачатрян, Гарнага, Ткач, Чорний, Бойко

Головний тренер: Анатолій Дейнеко

Разюча різниця в досвіді і класі не дала сьогодні відбутися боротьбі на ЛНЗ-Арені. Підопічні Гречаного зі старту захопили ініціативу і змусили суперника більше оборонятися. При чому лебединці робили це в досить повільному темпі, як удав душить свою жертву.

А якщо відійти від зоологічних порівнянь, то вже на 6 хвилині Литовчак дивом не реалізував момент перед воротами, пробивши повз. Далі ЛНЗ поступово оббивав володіння Марченка, а на 24 хвилині Вакуленко таки відкрив рахунок: обробив м’яч, змістився під ліву і поцілив у ближній кут – 1:0.

Дніпряни в першому таймі відповіли трьома пристрілочними ударами Нікішова. Пристрілочними, тому що всі були в руки Козаченку. А Лебедин забив вдруге. Грицай заробив кутовий хорошим ударом (Віталій сьогодні багато і гостро бив з-за меж карної зони), а Коломієць вдало зіграв на добиванні після корнера – 2:0.

Після перерви ЛНЗ продовжував грати першим номером і завдавати хороші удари. Жоден не став результативним, а гра взагалі зупинилися. Принаймні, дивлячись з боку. Гості іноді забирали м’яч і пробували крутити щось своє, утім дуже не вистачало досвіду.

У підсумку ЛНЗ здобув переконливу перемогу, а за рахунок нічиєї в паралельному матчі Альтаїр – УТК (1:1), вийшов на чисте перше місце. Наступний матч лебединці проведуть удома 7 липня проти Олімпа о 16:00.


[jsStandings id =”3966″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;diff_chk;point_chk;curform_chk”]