Грицай і компанія легко розібрались з Олімпом

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

ЛНЗ-Лебедин в заключному, 11 турі, першого кола чемпіонату області на власному полі розгромив кам’янський Олімп. Вагомий внесок у перемогу господарів зробив півзахисник Віталій Грицай, оформивши хет-трик.

Чемпіонат області, 11 тур
7 липня, Лебедин, ЛНЗ-Арена, 16:00

“ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин) – “Олімп” (Кам’янка) 4:0
Голи: Грицай (5, 26 пен., 42), Гуд (73)

Арбітри:
Євгеній Макаренко (Черкаси)
Роман Ястремський (Умань)
Микола Єременко (Черкаси)

ЛНЗ: Козаченко (Дейнеко 46) – Калініч, Листопад, Кондратюк (Александров 63), Парфьонов – Коломієць (Тубольцев 60), Ткаченко, Грицай (Гуд 60), Дєдов (Остренко 63), Вакуленко (Барбанов 46) – Литовчак (Охременко 56)
Головний тренер: Василь Гречаний

Олімп (старт): Іщенко – Левенець, Островський, Подгорський, Гарнага, Вагін, Лушпіган, Зоря, Лобода, Доненко, Підвисіцький
Головний тренер: Віталій Вагін

ЛНЗ відкрив рахунок у самому дебюті зустрічі: Грицай на 5 хвилині чітко пробив зі скидки Дєдова – 1:0. Далі Литовчак стратив близько трьох потенційно небезпечних нагод. Також були хороші удари того ж Грицая, Листопада, Ткаченка, а потім Литовчак заробив пенальті. На 25 хвилині наймолодшого футболіста ЛНЗ завалили в штрафному майданчику. Вирок виконав Грицай – 2:0.

І це лише 26 хвилин минуло. В Олімпа сьогодні відверто не було жодного шансу нав’язати боротьбу. Команда раз у раз валилася в обороні і не чіплялася попереду. Найбільше простору дали Вакуленку в першій половині. Антон на правому фланзі постійно залишав за спиною Подгорського. Але треба відзначити і розрізні передачі, які хавбек Лебедина регулярно отримував. Окрім прострілів і пасів під удар, Вакуленко міг забити й сам, однак його спробу прийняла на себе стійка. А от кому сьогодні не заважало нічого в реалізації, так це Грицаю – перед перервою він оформив хет-трик – 3:0.

Після паузи Гречаний почав активно випускати резервістів на поле. Вийшли всі. Темп, звісно, знизився, та й голоду в діях ЛНЗ не відчувалося. Солідна перевага в три м’ячі дозволяла грати не поспішаючи.

Поменшала й кількість ударів по воротах Іщенка. Але якість в організації атак нікуди не зникла. Відтак, на 73 хвилині Гуд завершив прекрасну перепасовку ЛНЗ смертельним ударом з 6 метрів – 4:0.

У підсумку ЛНЗ переміг 4:0, залишився на чистому першому місці і, поки інші команди відпочиватимуть, лебединцям доведеться зіграти ще перенесений матч з УТК 14 липня о 17:00 на ЛНЗ-Арені.


Усі матчі 11 туру
7 липня
ФК “Авангард” – СК “Ніка” 6:0
“Альтаїр” – СК “Базис” 2:1
ФК “Спартак” – ФК “Колос” 0:6
“ЛНЗ-Лебедин” – “Олімп” 4:0

8 липня
ФК “Черкаський Дніпро-2” – “Златокрай-2017”
ФК “УТК” – “Росава-Наша Ряба”

[jsStandings id =”3966″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;diff_chk;point_chk”]