ЛНЗ-Лебедин – УТК: анонс центрального матчу першого кола

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Чемпіонат області, 4 тур (перенесений)
14 липня, Лебедин, ЛНЗ-Арена, 17:00
“ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин) – “УТК” (Паланка)

Арбітри:
Шланчак Володимир (Городище)
Шлончак Семен (Черкаси)
Березняк Володимир (Черкаси)

Довкола гри

Як і минулого року, УТК з ЛНЗ зустрічаються на десерт першого кола чемпіонату. Цікаво, що і день майже той самий – у 2017 році це було 15 липня, а у 2018-му – 14 липня.

Незважаючи на незіграний один матч, ЛНЗ і УТК все одно перебувають на горі таблиці. Уманчани відстають на два пункти від лебединців.

Можна сказати, що цьогоріч команди не зіграють більше на такій піковій принциповості. ЛНЗ візьме участь у чемпіонаті України серед аматорів і продовжить грати в області, але навряд налаштування буде те саме. Хоча подивимось, тим цікавіше.

У складі ЛНЗ не очікується ніяких форс-мажорів, усі готові грати, під питанням лише участь Султанова, який усе ще лікує ногу.

Суперник

Отже, УТК посідає другу сходинку з 24-ма балами в активі. Як і ЛНЗ, тепличники не програли жодного матчу, але в них більше нічиїх. Підопічні Казанюка втратили очки з Альтаїром (1:1), Златокраєм (2:2) і Колосом (0:0). Усе інше – перемоги.

Історія взаємин

За три попередні роки УТК чотири рази поділив очки з ЛНЗ (2:2; 1:1; 1:1, 1:1), двічі виграв (1:2, 1:0) і два рази перемогу святкували підопічні Гречаного. Цікаво, що в обох випадках розгромно – 3:0 і 5:0.

Остання зустріч

16 вересня 2017 року ЛНЗ і УТК в Лебедині поділили очки у рівному протистоянні (1:1). Тоді обидва голи забили гості: у свої та чужі ворота (Подколзін аг і Потапов). У підсумку ЛНЗ-Лебедин став чемпіоном області, а УТК здобув срібло.