“Крові поп’ють, але далі не пройдуть” – досьє на “Агро-Астру”

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Наступної середи “ЛНЗ-Лебедин” проведе перший матч 1/8 фіналу Аматорського кубку України проти вінницької “Агро-Астри”. Матч відбудетья на виїзді. Ми поспілкувалися з оглядачем вінницького чемпіонату області, який докладніше охарактеризував суперника.

Порівняно з минулим чемпіонатом, їх склад оновився приблизно на половину. Команда неприємна: сама не грає та іншим не дає. Стиль – від оборони (навіть в області). Але, попри малу кількість моментів, реалізують вони їх дуже ефективно. У цілому – це команда, що мало пропускає. Класом вони відчутно нижчі за “ЛНЗ”. У команді є декілька лідерів: в обороні 38-річний Валентин Вишталюк, який пограв за вінницьку “Ниву” в прем’єр-лізі, а в парі з ним Сергій Барчук. Останній зовнішньо і за стилем гри схожий на Листопада, підключається до стандартів. Попереду грає його двоюрідний брат Олександр Барчук – біжить вдвічі швидше за Барбанова, але ноги часто випереджают мислення. Дуже небезпечний при контратаках. Тренер – переселенець із Донбасу Валерій Козаченко. Грамотний чоловік, уміє працювати з людьми, які є в його розпорядженні, точніше витискати з них результат. Попри не найсильніший склад навіть за мірками Вінницької області, ігри проти “Агро-Астри” завжди у всіх важкі. Крові попити у “ЛНЗ” можуть, але пройти лебединців – навряд.

Після суботнього матчу “Агро-Астри” проти “Світанок-Агросвіту”, колега пообіцяв додати ще інформації про майбутнього суперника “ЛНЗ” в 1/8 кубку України серед аматорів.