ЛНЗ-2 переміг Академію-Черкаський Дніпро на Кубку Першина

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Перший матч для новоствореного дублю ЛНЗ-Лебедина завершився перемогою над дублерами Черкаського Дніпра.

Кубок Першина
2 тур
Білозір‘я, 12:00

ЛНЗ-2 – Академія-Черкаський Дніпро 3:1
Голи: Ткаченко (16, 31), Гиндик (88) – Коломоєць (90)

ЛНЗ-2 (старт): Дейнеко – Мойсєєв, Кучер, Покась, Гнитько, Ткаченко, Ветушко, Маняк, Подгорський, Галата, Глиняний

Головний тренер: Віталій Грицай

ЛНЗ-2 провів перший матч. Команду створено всього два тижні тому, але вже є перша перемога, ще й у межах Кубку Першина.

На допомогу хлопцям із Лебедина та інших сіл Грицай узяв лише воротарів Дейнеку та Маценка і В’ячеслава Ткаченка. Саме він фактично і зробив результат у цьому протистоянні. Уже на третій хвилині Ткаченко вивів сам на сам Галату, але той схибив. Далі Ткаченко двічі опинився в правильно місці на кутових. Обидва рази серія відскоків завершилася взяттям воріт від В’ячеслава – 2:0.

При цьому гра була досить сумбурна. Гравці ЛНЗ притиралися один до одного, тому на полі було мало взєморозуміння, а Дніпро контролював м’яч тільки в задній лінії. Як тільки команда пробувала просунутися вперед, одразу ж втрачала його. Наприкінці першої половини підопічні Дейнеки-старшого могли скоротити відставання, але нападник дніпрян затягнув із ударом на побаченні з воротарем і його накрили.

По перерві каманда в білій формі почала дедалі більше загострювати ситуацію біля чужих воріт. Удар у поперечину лебединців дав старт великій кількості замін від Грицая.

Темп збився, гра проходила повільно. Оживив ії Маценко, віддавши передачу точно на суперника так, що довелося рятувати ворота. А за декілька хвилин, вийшовший на заміну Цукор, заробив вилучення. Денис зіграв усього 10 хвилин і встиг заробити дві жовті. Суперник, скориставшись чисельною перевагою, ще раз струсонув поперечину.

Але на 88 хвилині одна заміна все ж спрацювала. Та ще й як! Гиндик не вагаючись пробив із дальної дистанції за комір Марченку – 3:0. Ну, а закрив зустріч цвях головою у ворота ЛНЗ-2 від Коломойця. У підсумку ЛНЗ-2 переміг з рахунком 3:1.

[jsStandings id =”3486″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;diff_chk;point_chk”]