ЛНЗ-Лебедин вирішив відмовитися від боротьби за Кубок Черкащини

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Зваживши всі за і проти, керівництво ЛНЗ обрало рішення припинити свою участь в Кубку області, зосередившись на підготовці до півфінальних ігор на Кубок України серед аматорів.

Ми розуміємо, що наше рішення буде оцінено неоднозначно футбольною громадою області, нашими вболівальниками, командами, які прагнули зіграти з ЛНЗ в Кубку області. Дійшовши до півфіналу Кубку України, ми маємо всі зусилля спрямувати на боротьбу за вихід у фінал, щоб скористатись цією історичною для нас можливістю поборотись за національний трофей. Питання вже узгоджено з ФФЧО, у півфінал Кубку області вийде Колос (Чорнобай).

Приносимо вибачення своїм уболівальникам, Федерації футболу Черкаської області, командами-учасницям Кубку області за це непросте для нас рішення. Маємо надію на розуміння всіма нашого бажання – якнайкраще представити Черкащину, Шполянщину, село Лебедин та Групу Компаній ЛНЗ на всеукраїнській арені, – повідомив клубному сайту президент ЛНЗ-Лебедина Андрій Полтавець.

Нагадаємо, що у півфіналі Кубку Украіни ЛНЗ зіграє з Рочином (Соснівка, Львівська обл.). Ігри відбудуться 2 і 9 травня. Перший матч ЛНЗ проведе на виїзді в Червонограді о 17:00. Матч-відповідь у Лебедині – о 16:00.