ЛНЗ на виїзді без проблем обігрує Спартак

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Хоча одна проблема все ж була. Реалізація сьогодні підкачала у лебединців. Два голи у воротах Спартака – мізер, у порівнянні з кількістю ударів по воротах Крикуна. Він сьогодні багато виручив.

Чемпіонат області, 5 тур
26 травня, Золотоноша, 16:00

Спартак” (Золотоноша) – “ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин) 0:2
Голи: Вакуленко (61), Грицай (76)

Арбітри:
Шланчак Володимир (Городище)
Бурлай Максим (Черкаси)
Баранов Іван (Канів)

ЛНЗ: Козаченко (Дейнеко 46) – Парфьонов, Листопад (Тубольцев 78), Кондратюк (Александров 78), Калініч – Коломієць, Гуд (Боровик 67), Грицай (Барбанов 85), Дєдов (Остренко 67!, Вакуленко – Литовчак (Охременко 76)

Головний тренер: Василь Гречаний

Спартак (старт): Крикун – Сініцин, Восколович, Литвиненко, Педченко, Губа, Енже, Міхновський, Давиденко, Тараненко, Макала

Головний тренер: Руслан Ізвозчік

Матч видався зовсім простим з позиції огляду. Звісно, лебединці захопили ініціативу на полі з першої хвилини, могли одразу забити, але м’яч не йшов у ворота. Команда виконала більше десяти гольових ударів, але жоден не став результативним. Відзначитися хотіли всі: Литовчак, Грицай, Дєдов, Вакуленко, Гуд, Кондратюк… До перерви ніхто не забив.

Аж на 61 хвилині стіна перед воротами Крикуна тріснула. Вакуленко замкнув простріл Дєдова і навіть з лави запасних вирвалося слово “нарешті”. Другий м’яч ЛНЗ забив через 15 хвилин після першого. Тут уже Остренко допрацював до лицьової лінії, а його подачу перетворив на гол Грицай – 0:2.

У підсумку прогнозована перемога над аутсайдером. У наступному турі ЛНЗ зіграє з дебютантом Вищої ліги Нікою (Родниківка).


Усі матчі 5 туру
14:00 «Олімп» — СК «Ніка» 3:2
16:00 ФК «Колос» — «Златокрай-2017″ 2:2
14:00 «Росава-Наша Ряба» — СК «Базис» 1:2
16:00 «Альтаїр» – ФК «Авангард» 5:1
14:00 ФК «УТК» — ФК «Черкаський Дніпро-2» 4:0
16:00 ФК «Спартак» — «ЛНЗ-Лебедин» 0:2

[jsStandings id =”3966″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;diff_chk;point_chk”]