ЛНЗ яскравою перемогою над УТК відривається від переслідувачів

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

ЛНЗ-Лебедин у заключному матчі першого кола чемпіонату Черкаської області на власній арені розтрощив прямого конкурента за золото – уманський УТК.

Чемпіонат області, 4 тур (перенесений)
14 липня, Лебедин, ЛНЗ-Арена, 17:00

ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин) – “УТК” (Паланка) 5:2
Голи: Литовчак (22, 28), Грицай (33), Ткаченко (45), Охременко (82) – Потапов (57), Подколзін (78)

Арбітри:
Шланчак Володимир (Городище)
Шлончак Семен (Черкаси)
Березняк Володимир (Черкаси)

ЛНЗ: Козаченко – Листопад, Кондратюк, Парфьонов, Калініч – Коломієць (Александров 90), Ткаченко, Грицай (Грицай 80), Дєдов, Вакуленко (Остренко 70) – Литовчак (Охременко 73)
Головний тренер: Василь Гречаний

УТК (старт): Єрошов – Дудник, Подколзін, Олефір, Троян, Горобець, Степанюк, Раковський, Потапов, Мунір, Боднюк
Головний тренер: Олександр Казанюк

Сьогодні в Лебедині справжнє свято. Підопічні Гречаного в прекрасному стилі на очах у власної публіки розірвали гостей з УТК. Перший тайм видався просто шикарний. Володарі Кубка України серед аматорів забили аж чотири м’ячі за 45 хвилин. Цікаво, що за весь чемпіонат тепличники пропустили лише шість. А тут п’ять в одному матчі.

Поклав старт неочікуваному розгрому Литовчак. Мар’яна пробиває на голи в потрібний момент. На 22-й і 28-й хвилинах він оформив дубль. Спочатку з другої спроби реалізував вихід сам на сам, а потім замкнув “щокою” бездоганний простріл Дєдова – 2:0.

Побачивши такий результат Мар’яна, підключився Грицай. Віталік фірмовим ударом з-за меж штрафної поклав кулю в ближній кут – 3:0.

УТК за ці півгодини нагадав про себе тільки ударом зі штрафного і в зовнішній бік сітки, авторами яких стали Подколзін і Горобець. Краще справи у тепличників пішли в кінці тайму. Мунір двічі опинився на ударній позиції: зі стандарту бив головою і ногою поцілив у поперечку, вигравши позицію в Листопада.

На відміну від Муніра, більш результативним став Ткаченко. Славік під самісінький свисток поклав таку цукерку в дальній кут Єрошова, якої ще ніхто не бачив. Ідеальний удар здалеку центрхава ЛНЗ відправив команди на перерву з рахунком 4:0.

На другу половину уманчани вийшли не менш рішуче. Підопічні Казанюка не знітилися, а навпаки комбінували і неслися до воріт Козаченка. Це дало плоди. На 57 хвилині Потапов замкнув розмашисту атаку своєї команди, а на 78-й Подколзін взагалі подарував надію на інший результат.

Утім, цього не сталося. Вийшовший на заміну Охременко поставив усе на свої місця, скориставшись помилкою захисника і реалізувавши вихід на побачення з Єрошовим – 5:2.

Ця перемога наростила гандикап ЛНЗ від переслідувачів. Тепер він становить 5 очок. Наступний матч ЛНЗ проведе в середу, 18 липня, о 17:00 на ЛНЗ-Арені в професіональному Кубку України проти житомирського Полісся.

[jsStandings id =”3966″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;diff_chk;point_chk”]