Гол Ткаченка приносить ЛНЗ перемогу над Діназом

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

ЛНЗ-Лебедин у матчі другого туру чемпіонату України на виїзді здобув складну перемогу над вишгородським Діназом. Єдиний гол у ворота суперника забив В’ячеслав Ткаченко на 69-ій хвилині.

 

Аматорський чемпіонат України
2 тур
11 серпня, Демидів, Київська область, 17:00

 

Діназ” (Вишгород, Київська обл.) – “ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин) 0:1
Гол: Ткаченко (69)

 

Арбітри:

Сащенко Я. В. (Вінниця)

Поступайло Д. В. (Вінниця)

Асмаковець В. М. (Чернігів)

Мельниченко М. Д. (Київська обл.)

 

ЛНЗ: Козаченко – Калініч, Листопад, Кондратюк, Парфьонов – Коломієць, Ткаченко (Гуд 71), Грицай (Тубольцев 74), Дєдов (Барбанов 81), Вакуленко – Литовчак (Качур 60)
Головний тренер: Василь Гречаний

 

Діназ (старт): ? – Зубленко, Волошин, Корешков, Петренко, Марченко, Крохмаль, Блазунь, Долгоп’ятов, Каркошкін, Литченко
Головний тренер: Олексій Чернишов

 

Команди дуже активно розпочали і господарі побігли показувати, що вони є однією з найкращих команд Київщини. Гострий випад через правий фланг завершився виносом м’яча захисниками а прекрасний удар зі штрафного під самісіньку стійку витягнув Козаченко, поставивши під загрозу власне здоров’я.

 

ЛНЗ відповів на 12 хвилині. Листопад головою розстріляв голкіпера на кутовому, але той обрав єдино правильну позицію, тому врятував свою команду.

 

Такі гойдалки тривали всі 45 хвилин. То Діназ, то ЛНЗ атакували, пробивали по воротах, однак до таких моментів, як у Листопада, справа не доходила. Матч проходив у високому темпі, тому було цікаво, хоч і без голів.

 

По перерві Діназ одразу змусив Козаченка знову рятувати гостей. Дмитро двома руками відбив потужний удар зблизька. Після цього ініціативу перехопили гості. ЛНЗ скористався фізичною недостачею суперника і заволодів м’ячем. Пішли моменти. На заміну вийшов Качур замість Литовчака і додав активності попереду. Мар’ян втомився за 60 спекотних хвилин.

 

Одразу міг забити новачок ЛНЗ, але не влучив по м’ячу на дальній стійці. За декілька хвилин його виправив Ткаченко. Дєдов і Вакуленко розіграли штрафний, Антон прострілив, а Слава відкрив рахунок – 0:1.

 

Матч так і завершився 0:1. ЛНЗ переграв Діназ у другому таймі за рахунок більшої рухливості і фізичного запасу. Цього вистачило, щоб забити єдиний м’яч, заробити три очки і поїхати додому в гарному гуморі.

 

Усі матчі 2 туру:
Чайка (Вишгород) – МФК Первомайськ – 0:0

Діназ (Вишгород) – ЛНЗ-Лебедин (Лебедин) – 0:1

Вікторія (Миколаївка) – ФК Рубікон-Вишневе (Київ) –  1:1

Факел (Липовець) – Авангард (Корюківка) – 3:0

Олімпік (Кропивницький) – Альянс (Липова Долина) – 1:5

12.08 Агродім (Бахмач) – Авангард (Бзів)