ЛНЗ ефектно розбирається з Діназом у 13 турі чемпіонату України

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

ЛНЗ-Лебедин переміг вишгородський Діназ на власному полі в 13 турі чемпіонату України серед аматорів. Підопічні Гречаного святкували звитягу завдяки дублю Гуда і голам Качура з Тубольцевим.

 

Аматорський чемпіонат України
13 тур
27 жовтня, с. Лебедин, Черкаська обл., ЛНЗ-Арена, 14:00

 

ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин, Черкаська обл.) – “Діназ” (Вишгород, Київська обл.) 4:1
Голи: Качур (20), Гуд (28, 75), Тубольцев (90+3)

 

Арбітри:
Панасюк Т. В. (Бердичів)
Лупач Д. В. (Суми)
Мозговий А. Ю. (Суми)
Березняк В. С. (Черкаси)
Спостерігач арбітражу – Луценко О. А. (Харків)

 

ЛНЗ: Козаченко – Парфьонов, Листопад, Кондратюк, Калініч – Коломієць (Александров 90), Гуд (Тубольцев 86), Грицай (Ткаченко 63), Дєдов (Барбанов 77), Колос – Качур (Литовчак 48)
Головний тренер: Василь Гречаний

 

Діназ (старт): Прудніков, Блазунь, Фурсенко, Корешков, Мазур, Прима, Ізотов, Бондаренко, Красільніков, Бодров, Долженко
Головний тренер: Олексій Чернишов

 

Після двох дальніх виїздів ЛНЗ нарешті повернувся додому на рідний затишний стадіон. Рідні вболівальники додали наснаги і вже на 20 хвилині Качур розстріляв воротаря з декількох метрів – 1:0.

 

Невдовзі залетів і другий м’яч: Дєдов прострілив на Качура, йому завадили пробити і він скинув на Гуда – Євген другим темпом з 11 метрів збільшив гандикап – 2:0. Голи залітали як по маслу, ЛНЗ сьогодні відіграв одноосібним фаворитом матчу. Навіть склад був повний: повернувся Кондратюк і відновився Ткаченко, який пізніше вийде на заміну.

 

Перший тайм завершився двома голами переваги господарів і низкою гострих моментів, зокрема вихід Качура сам на сам і дальня “ракета” Колоса.

 

Тільки-но пролунав свисток на другу половину, як Грицай мав забивати третій – виручив голкіпер Діназа Прудніков. Далі гра точилася в центрі поля і гостроти з боку обох команд фактично не було. Справжній екшн розпочався за 15 хвилин до фінального свистка. Гуд пішов подавати кутовий і з лівої ноги закрутив сухий лист у дальню дев’ятку! Такого шедевру ми ще не бачили! Оплески фанатів і 3:0 на табло. Однак у наступній же атаці Діназ відігрався силами Колочка – 3:1. Цього ніхто не помітив і наступної ж хвилини Литовчак і Ткаченко пробачили суперника, не забивши з декількох метрів. Також промайнули удари Ткаченка з лінії штрафного і Колоса з гострого кута. Перевели подих на хвилину і Ткаченко накидав оборонцям між ніг з ударом повз дальню стійку, а потім пробив ножицями. Це все сталося протягом 10 хвилин.

Крапку в матчі поставив вийшовший на заміну Тубольцев. В останній атаці він головою замкнув подачу Колоса з кутового – 4:1. ЛНЗ перемагає. Залишається відіграти матч-відповідь 1/4 фіналу Кубку України проти Дніпра (31.10) і останній матчу чемпіонату в 2018 році проти Чайки на виїзді (3.11).

Усі матчі 13 туру

 

ЛНЗ-Лебедин (Лебедин) – Діназ (Вишгород) – 4:1 (2:0)
27.10. 14.00. Стадіон “ЛНЗ-Арена” (Лебедин)

 

Авангард (Корюківка) – Факел (Липовець) – 1:0 (0:0)
27.10. 14.30. Стадіон “Паперовик” (Корюківка)

 

Альянс (Липова Долина) – Олімпік (Кропивницький) – 6:0 (2:0)
27.10. 16.00. Стадіон “Альянс-Арена” (Байрак)

 

Авангард (Бзів) – Агродім (Бахмач)
28.10. 14.00. Стадіон “Прогрес” (Баришівка)

 

МФК Первомайськ – Чайка (Вишгород)
28.10. 15.00. Стадіон “Центральний”  (Первомайськ)

 

ФК Рубікон-Вишневе – Вікторія (Миколаївка)
28.10. 15.00. Стадіон “Міський” (Вишневе)