Взяли три очки з Агродімом і поїхали додому

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

ЛНЗ-Лебедин у матчі 16 туру чемпіонату України на виїзді здобув вольову перемогу над бахмачевським Агродімом.

 

Аматорський чемпіонат України

16 тур

13 квітня, 16:00

Плиски, Чернігівська обл.

 

«Агродім» (Бахмач, Чернігівська обл.) – «ЛНЗ-Лебедин» (Лебедин, Черкаська обл.) 1:2

Голи: Пронак (6) – Колос (14, 42)

 

Арбітри:

Грицай В.О. (Київська обл.)

Мошковський В.Ю. (Київська обл.)

Якименко П.А. (Київська обл.)

Самко А.М. (Чернігів)

Спостерігач арбітражу – Молгамов А.Л. (Суми)

 

ЛНЗ: Козаченко – Парфьонов (Калініч 46), Листопад, Кондратюк, Крамар – Лобов, Коломієць (Ткаченко 46, Тубольцев 88), Грицай (Гуд 69), Колос, Вакуленко (Дєдов 46) – Литовчак (Качур 46)

Головний тренер: Василь Гречаний

 

Агродім: Шевченко – Двалі (Головко 70), Васільєв, Журба, Шарій, Донго, Кабанець, Сокол (Ільченко 61), Пронак (Харраз 85), Кохановський, Бамба (Кучеренко 75)

Головний тренер: Микола Тищенко

 

Ще на заїзді до стадіону впала в око яскрава розмітка поля широкими зеленими смугами. Окрім такої розмальовки не можна було не помітити зменшені на декілька метрів розміри майданчика в ширину й довжину. Такі умови фактично диктували сценарій матчу.

 

Агродім забив швидкий м‘яч на 6 хвилині: Пронак отримав передачу за спину захисників ЛНЗ і без перешкод реалізував момент – 0:1. Але невдовзі Колос зрівняв рахунок. Так само за спини оборонцям полетіла передача, на яку Олександр встиг швидше ніж воротар – 1:1. Швидкий обмін голами відбувся неспроста. Темп матчу тримався на високому рівні протягом усіх 90 хвилин. Футболістам не вистачало простору для маневрів і спокійної розкатки м‘яча, тому боротьба точилася на кожному квадратному метрі. Прийом – зіткнення, прийом – зіткнення. Ніякого контролю. При цьому відчувалося, що ЛНЗ – фаворит. Підопічні Гречаного агресивніше йшли в атаку і більше вірили в забитий м‘яч.


Щодо моментів, то їх було обмаль. У першій половині запам‘ятався удар Лобова під поперечину і нагода для Агродіма після відскоку м‘яча до нападника – Козаченко врятував. А перед перервою Колос забив важливий гол у роздягальню господарів. За подачу з кутового поборовся Листопад, а Олександр «підобідав» на дальній стійці – 1:2.

У другій половині Гречаний здійснив одразу чотири заміни, серед яких відбувся вихід Калініча. Капітан першим же пасом через усе поле виводив Грицая на ворота, але Віталій не зміг підробити кулю. Далі ми побачили відрізок із напівмоментів ЛНЗ, а ближче до фінального свистка гості вибухнули трьома поспіль шансами збільшити відрив: спочатку Дєдов точно пробив штрафний у дальній кут, але голкіпер дістав, потім Качур з метра також не переграв Шевченка, а насамкінець Колос зовнішнім боком стопи вирізав у дальній кут, утім не влучив у рамку.

 

У підсумку ЛНЗ здобув перемогу 1:2 і тепер готується до наступної суботи. Удома Лебединці чекають найпринциповішого суперника – миколаївську Вікторію.

 

 

Усі матчі 16 туру

Факел (Липовець) – Альянс (Липова Долина) – 3:4 (2:2)

13.04. 15.00. Стадіон “Колос” (Липовець)

 

Вікторія (Миколаївка) – МФК Первомайськ – 3:0 (3:0)

13.04. 15.00. Стадіон “Вікторія” (Миколаївка)

 

Агродім (Бахмач) – ЛНЗ-Лебедин (Лебедин) – 1:2 (1:2)

13.04. 16.00. Стадіон “Єдність” (Плиски)

 

Олімпік (Кропивницький) – Авангард (Бзів) – 3:7 (2:4)

13.04. 18.00. Стадіон “Зірка” (Кропивницький,
поле для тренувань)

 

ФК Рубікон-Вишневе – Авангард (Корюківка)

14.04. 17.15. Стадіон “Міський” (Вишневе)