Дальній виїзд за очками: ЛНЗ легко переміг Авангард

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

ЛНЗ-Лебедин у третьому турі чемпіонату області без проблем здолав монастирищенський Авангард на його полі. Після безрезультативного першого тайму в другій половині підопічні Гречаного поклали в сітку Кудіна чотири сухі м’ячі.

Чемпіонат області, 3 тур
12 травня, Монастирище, 16:00

Авангард” (Монастирище) – “ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин) 0:4
Голи: Дєдов (48), Грицай (75), Гуд (79), Тубольцев (85)

Арбітри:
Потайчук В‘ячеслав (Умань)
Залозний Віталій (Городище)
Ястремський Роман (Умань)

ЛНЗ: Козаченко (Дейнеко 46) – Калініч, Листопад, Кондратюк (Тубольцев 78), Парфьонов – Коломієць, Боровик (Гуд 61), Грицай (Маценко 87), Дєдов, Остренко (Барбанов 75) – Охременко (Алєксандров 71)

Головний тренер: Василь Гечаний

Авангард: Кудін – Куц, Біляк, Віслевський, Корольов, Волощук, Олійник, Сухецький, Каплун, Крамар, Гамалій

Головний тренер: Олександр Каплун

На тлі матчів Кубку України обласні ігри з аутсайдерами сприймаються менш напружено. Із перших хвилин Лебедин узяв м’яч під контроль і закрив суперника на його половині. Повільні атаки переважно завершувалися фланговими подачами від Дєдова та Остренка.

Найгострішим у складі гостей став Листопад. Тимофій швидко засумував у задній лінії, тож пішов регулярно підключатися до атак. Двічі його удари головою мало не стали результативними: спочатку Куц, тримаючи за руку, не дав розстріляти Кудіна, а згодом інший захисник виніс головою з лінії воріт удар Тимофія. Був момент і в Охременка, який замінив сьогодні Литовчака. Мар’ян отримав сильний забій тулуба в грі з Рочином. Так-от, Охременко поцілив у поперечину в середині першого тайму.

Один шанс не використав і Авангард – Волощуку забракло сили удару, аби Козаченко не встиг зреагувати. 0:0, перерва.

Після відпочинку стало цікавіше. Щойно команди вийшли з роздягальні, як Дєдов спокійно відкрив рахунок – 0:1. Далі Лебедин ще декілька разів прицілився по воротах Монастирища, а на 75 хвилині Грицай зняв усі питання. Остренко класно обіграв захисника, видав Гуду, а той майстерно продовжив на дальню стійку, де чатував автор голу – 0:2.

На цьому досягнення Гуда не завершилися. За декілька хвилин він уже самостійно розібрався з обороною і забив злівої в дальній кут, а потім зробив подачу точно на голову Тубольцева, який встановив остаточний рахунок – 0:4.

Наступний матч ЛНЗ проведе в суботу або неділю проти Вікторії у фіналі Кубку України на виїзді.


 

Усі матчі 3 туру

УТК – Спартак 5:0
Златокрай-2017 – Ніка 7:0
Олімп – Базис 1:0
Росава-Наша Ряба – Черкаський Дніпро-2 3:1
Колос – Альтаїр 0:1
Авангард – ЛНЗ-Лебедин 0:4

[jsStandings id =”3966″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;diff_chk;point_chk;curform_chk”]