Знову те саме: ЛНЗ грає внічию з Альтаїром на виїзді (+коментар Гречаного)

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

ЛНЗ-Лебедин у 8 турі чемпіонату Черкаської області з футболу поділив очки з драбівським Альтаїром. Як і минулоріч, рахунок став 1:1, а гра була не надто структурована.

Чемпіонат області, 8 тур
16 червня, Драбів, 17:00

Альтаїр” (Драбів) – “ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин) 1:1
Голи: Дмитренко (34) – Дєдов (69)
Видучення: Калініч (85, дві жовті)

Арбітри:
Шкурченко Олег (Ватутіне)
Шланчак Володимир (Городище)
Фощій Юрій (Черкаси)

ЛНЗ: Козаченко – Калініч, Листопад, Кондратюк, Парфьонов – Коломієць, Тубольцев (Остренко 62), Грицай (Ткаченко 6, Гуд 90), Дєдов, Вакуленко – Литовчак (Охременко 60)
Головний тренер: Василь Гречаний

Альтаїр (старт): Лєнчінков – Гопка, Грищук, Дмитренко, Вдовика – Лобов, Черниш, Бреус, Колос, Гонщик – Ординський
Головний тренер: Роман Поліщук

Знову Драбів, знову нічия, знову 1:1, і знову купа боротьби. Матч видався… типово драбівським. Перший момент виник ближче до середини першого тайму – Колос підхопив обрізку Ткаченка, вийшов на класну ударну позицію, але пробив повз ворота.

Альтаїр дуже цупко зіграв в обороні, не даючи Лебедину вільних зон і часу на прийняття рішень. Драбівчани одразу старалися накривати суперника, при цьому майже не атакували. А ЛНЗ намагався контролювати м’яч і знайти шлях до воріт Лєнчінкова. Най-найреальнішим шансом забити не скористався Литовчак. Утім, він то зробив усе можливе, але його удар головою з лінії воріт виніс Гопка. Натомість відзначився Альтаїр: Бреус шикарно виконав стандарт з кута штрафного, а м’яч від дальньої стійки прилетів у ногу Дмитренка й ворота – 1:0.

Після перерви Лебедин вийшов більш активний. Декілька наступів з флангів дивідендів не принесли, та ще й боротьби було забагато, тому моменти сиділи в засідці. Аж на 69 хвилині Дєдов зрівняв рахунок – його удар з правої влучив у захисника і змінив тректорію повз голкіпера – 1:1.

Після голу ЛНЗ почав серйозніше загрожувати воротам драбівчан. Вони відповіди ближче до кінця. Дмитренко пульнув з лівої гарматний удар, а Листопад головою врятував свою команду.

Ну, і ще один знаковий епізод стався під свисток. Калініч за розмови з арбітром отримав дві поспіль жовті, і завчасно покинув поле.

У підсумку ЛНЗ і Альтаїр ділять очки в типовому драбівському спарингу – 1:1.

Усі матчі 8 туру:
СК «Ніка»- ФК «Черкаський Дніпро-2» 1:2
«Альтаїр»- «ЛНЗ-Лебедин» 1:1
СК «Базис»- ФК «Спартак» 5:1
«Златокрай-2017»- ФК «УТК» 2:2
«Олімп» – ФК «Авангард» 2:1
ФК «Колос»- «Росава-Наша Ряба» 2:1

[jsStandings id =”3966″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;diff_chk;point_chk;curform_chk”]