Рубікон у доданий час встиг відігратися в матчі з ЛНЗ

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

ЛНЗ-Лебедин у матчі 13 туру чемпіонату України серед аматорів зіграв у нічию з київським Рубіконом-Вишневе. 

 

Аматорський чемпіонат України

13 тур

26 жовтня, 14:00

Лебедин, Черкаська область, ЛНЗ-Арена

 

«ЛНЗ-Лебедин» (Лебедин, Черкаська обл.) – «Рубікон-Вишневе» (Київ) 2:2

Голи: Грицай (54 пен.), Литовчак (66) – Шишкін (44), Чорномаз (90+1’)

 

Арбітри:

Попов П.П. (Дніпро)

Ніконенко Т.А. (Харків)

Брикун О.О. (Харківська обл.)

Крикун З.В. (Черкаська обл.)

Спостерігач арбітражу – Бондар В.М. (Харків)

 

ЛНЗ: Козаченко – Парфьонов, Листопад, Калініч – Поступаленко (Коломієць 68), Ткаченко, Грицай (Тубольцев 88), Дєдов (Поплавка 74), Вакуленко (Литовчак 61) – Колос, Качур (Шестіпалов 78)

Головний тренер: Василь Гречаний

 

Рубікон: Стриж – Чорномаз, Паламарчук, Арутюнян (Чаповський 72), Ніколаєць (Гезлер 80), Шишкін, Бачинський, Глущук, Іващик, Тищенко

Головний тренер: Віктор Курята

 

Зовсім неочікуваний результат цього поєдинку. ЛНЗ грав першим номером, хоч і пропустив першим, і мав доводити гру до логічної перемоги, але дрібниць у футболі небуває, чим гості і скористались.

 

Зі старту матчу ЛНЗ узяв м’яч під контроль і активно шукав дірки в захисті киян. Багато роботи виконав Дєдов на лівому фланзі, постійно навантажуючи прострілами і подачами штрафний майданчик суперника. Однак замикати не було кому. Найкращий такий момент був у Качура на третій хвилині: замість Дєдова прострілив Колос, а Руслан у підкаті спрямував м’яч повз стійку. Був у Качура ще хороший удар зблизька, але там на місці опинився голкіпер. А ще декілька разів бив Вакуленко.

Натомість забили гості. Скористались позиціями гравців Лебедина на своїй половині: втікли в контратаку і реалізували шанс перед перевою – 0:1.

 

На другий тайм підопічні Гречаного вийшли зарядженими і через 20 секунд захисникам суперника довелося двічі кидатися під удари всіма силами, щоб застрахувати свого голкіпера. Він готувався до пенальті, який чітко реалізував Грицай – 1:1. Віталій бив штрафний – захисник у стінці зіграв рукою і рефері поставив одинадцятиметровий.

 

Через 10 хвилин суддя міг оформити дубль і був би правий, однак не наважився фіксувати брутальний фол на Колосі. Карма повернулася в наступній атаці – Литовчак головою вивів ЛНЗ уперед – 2:1.

Такий розклад суттєво додав енергії лебединцям, які стали домінувати на всю ширину поля: Листопад здалеку мало не перекинув воротаря, далі Литовчак головою надіслав м’яч у поперечину і слабко підставився під простріл Грицая. Рубікон виїжджав суто на дальніх ударах, які зігрівали Козаченка. І коли здавалося, що в компенсований час уже нічого не станеться Чорномаз забив після стандарту – 2:2. Шок.

 

За хвилину Колос все ще міг врятувати для ЛНЗ три очки, але з декількох метрів без опіки пробив рівно туди, де цього чекав голкіпер, а можна було просто покотити в ближній кут.

 

У підсумку 2:2. Цьогоріч залишається тільки одна гра на виїзді з київським Атлетом. Вона відбудеться або 2, або 3 листопада.

 

 

Усі матчі 13 туру

 

ЛНЗ-Лебедин – Рубікон-Вишневе – 2:2 (0:1)

26.10. 14.00. Стадіон “ЛНЗ-Арена” (Лебедин)

Вікторія – ФК Біла Церква – 4:0 (1:0)

26.10. 15.00. Стадіон “Вікторія” (Миколаївка)

МФК Первомайськ – Олімпік – 5:6 (1:2)

26.10. 15.00. Стадіон “Центральний” (Первомайськ)

Атлет – Агродім – 3:0 (2:0)

26.10. 15.30. Стадіон ДЮСШ “Атлет” (Київ)

Авангард – ФК Тростянець-2

27.10. 13.00. Стадіон “КФТП” (Корюківка)

Дніпро – ФК Чернігів

27.10. 14.00. Стадіон “Центральний” (Черкаси)