ЛНЗ зіграв перший матч у 2020 році (ФОТО)

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

ФК ЛНЗ-Лебедин розпочав рік матчем на XXV Меморіалі Макарова, який проходить у столиці. 

 

Меморіал Олега Макарова

1 тур

25 січня, 14:00

Конча-Заспа

 

«ЛНЗ-Лебедин» (Лебедин, Черкаська обл.) – «Діназ» (Вишгород) 0:1

Гол: Марченко (86)

Вилучення: Листопад (70, друга жовта)

 

ЛНЗ: Дейнеко – Парфьонов (Коломієць 46), Листопад, Кондратюк (Тубольцев 46), Калініч – ГНП (ГНП 46), Поступаленко (ГНП 46), Грицай (Ткаченко 46), Поплавка (ГНП 46), Балацький (ГНП 46) – Локтіонов (Литовчак 46)

 

Гра вийшла типово зимовою, до того ж першою. На старті зустрічі команди призвичаїлись до умов і ми побачили приблизну картину матчу. Діназ більше контролював м‘яч у себе позаду, іноді наближаючись до воріт ЛНЗ, але там реального гольового запаху не було. 

 

Натомість ЛНЗ розкачався до 30 хвилини гри. Кондратюк класно поборовся на кутовому, змусивши голкіпера витягувати з-під поперечки. Далі Локтіонов пробив через себе поряд зі стійкою, а ще через п‘ять хвилин здійснив відбір у центрі поля, оббіг воротаря, але далеко відпустив м‘яч. 

 

 

Під кінець тайму Грицай і Поплавка ще двічі перевірили суперника по центру воріт і пішли в роздягальню. 0:0. 

 

На другий тайм у складі ЛНЗ вийшло 8 нових футболістів, із них четверо на перегляді. Потенційні новачки жваво себе проявили. На екваторі другої 45-хвилинки Листопад залишив команду в меншості: зіграв у підкаті ззаду трошки в ніжку трошки в м’яч, змусивши рефері показати йому другу жовту. Гра протікала переважно в центрі поля і вже на фініші матчу Марченко реалізував момент у штрафному майданчику ЛНЗ. Міг виправити ситуацію Литовчак, але простріл з правого флангу не вдалося приборкати першим дотиком. У підсумку 0:1 перемога Діназа. 

 

Завтра ЛНЗ зіграє другий поєдинок на турнірі. Суперник – Олімпія (Савинці). Гра розпочнеться о 14:00 у Вишневому.