Третій матч на Меморіалі Макарова – нічия (ВІДЕО)

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

ЛНЗ-Лебедин набрав ще одне очко на Меморіалі Олега Макарова в Києві.

 

Меморіал Олега Макарова

3 тур

28 січня, 12:00

Конча-Заспа

 

«ЛНЗ-Лебедин» (Лебедин, Черкаська обл.) – «Колос U-21» (Ковалівка) 1:1

Гол: Листопад (21, пен.) – ? (33)

На 63 хвилині Грицай не реалізував пенальті (повз ворота)

 

ЛНЗ: Козаченко (Дейнеко 46) – Парфьонов, Листопад, Кондратюк, Калініч – Бурлін (Коломієць 46), Сафонов (Тубольцев 46), Ткаченко, Балацький (ГНП 46), ГНП (ГНП 46) – Локтіонов (Грицай 46)

Головний тренер: Василь Гречаний

 

Це вже третій спаринг для ЛНЗ цієї зими. Команда порадувала високим темпом, а також хорошою фізичною витривалістю. Калініч, наприклад, зіграв від свистка до свистка в усіх матчах, а Ткаченко носився сьогодні 90 хвилин в пресингу і відбираннях. 

 

Рахунок відкрили на 21 хвилини: Локтіонов зачепився за перший момент, прокинув повз воротаря, який його збив. Листопад реалізував одинадцятиметровий – 1:0. 

Ковалівка швидко відповіла вривом у штрафний майданчик з подальшим прострілом і голом на 33 хвилині – 1:1. 

 

Другий тайм розпочався для ЛНЗ з моменту у потенційного новачка, але вихід фактично сам на сам він не реалізував. Далі молоді хлопці Колоса активно попрацювали на половині ЛНЗ, утім нічого з цього не мали. Зауважимо, що суперник дуже агресивно грав у відборі протягом усього матчу, змушуючи лебединців миттєво приймати рішення. По дві людини у відбір ішло в молодіжки. 

 

Міг вивести ЛНЗ уперед Грицай, але здивував нереалізованим пенальті, який сам і заробив. Наприкінці гри Колос здійснив декілька гострих атак лівим флангом, а фінальний свисток зафіксував нічию 1:1. 

 

Наступний матч ЛНЗ зіграє в п’ятницю о 14:00 проти нігерійської збірної.