Грицай одинадцятиметровим ударом приносить перемогу над ОДЕКом (ВІДЕО)

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

ЛНЗ-Лебедин у сьомому спарингу без урахування Меморіалу Макарова здолав на виїзді рівненський ОДЕК. Суперник є лідером групи 1 аматорського чемпіонату України.

 

Контрольний матч №7

7 березня, 14:00
Вишневе, Київська обл.

 

«ОДЕК» (Оржів, Рівненська обл.) – «ЛНЗ-Лебедин» (Лебедин, Черкаська обл.) 0:1
Гол: Грицай (29, пен.)

 

ЛНЗ: Козаченко – Коломієць, Листопад, Сафонов, Поплавка – ГНП, ГНП, ГНП (Балацький 73), Ткаченко, Грицай (Локтіонов 68) – Качур

Головний тренер: Василь Гречаний

 

ЛНЗ у цьому міжсезонні команда-пенальті. Майже в кожному матчі б‘ємо і забиваємо з 11 метрів. Сьогодні точку реалізував штатний забивала Грицай. Цьому передувала гра рукою захисника.

 

До голу на 29 хвилині Лебедин контролював хід поєдинку. М‘яч під контролем, а швидкі фланги різали оборону суперника, заробляли фоли і били. Хороший момент був у Коломійця: після подачі з правого флангу він у польоті головою завдав удар у поперечину.

Основна гострота від ЛНЗ походила зі штрафних – усе добряче летіло в площину. ОДЕК атакував переважно з флангів, але якогось супермоменту, де Козаченко б не впорався, не було.

 

Друга половина розпочалась із цукерочки Ткаченка правому вінгеру, але той не переграв годкіпера ОДЕКа сам на сам. На 60 хвилині рівняни змінили весь склад, за рахунок чого стали більш активно грати, бити й атакувати. Гречаному така розкіш недоступна. На заміні було всього два футболісти: Балацький і Локтіонов. Усі інші – з травмами різного ступеня важкості.

 

Козаченко надійно зіграв у воротах, а наш лівий вінгер не забив ще два пушечних шанси. У підсумку завершили мінімальною перемогою ЛНЗ.

 

Наступний матч відбудеться 14 березня з СК Чайка в П. Борщагівці.