Нічия ЛНЗ і Вікторії: 10 карток, вилучення, обмаль моментів і шалена спека

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

ЛНЗ-Лебедин у матчі 17 туру чемпіонату України поділив очки з принциповим суперником ФК Вікторією. 

Аматорський чемпіонат України

17 тур

4 липня, 17:00

Лебедин, Черкаська область, стадіон ЛНЗ-Арена

«ЛНЗ-Лебедин» (Лебедин, Черкаська обл.) – «Вікторія» (Миколаївка, Сумська обл.) 0:0

Вилучення: Сафонов (67)

Арбітри:

Галіцин Р.В. (Київ) 

Медяник М.О. (Київ) 

Резнік А.Ю. (Київська обл.) 

Гординський А.С. (Київ) 

Спостерігач арбітражу – Родіоненко М.В. (Київська обл.)

ЛНЗ: Козаченко – Парфьонов, Листопад, Кондратюк, Калініч – Сафонов, Доронін, Поступаленко (Зуєвич 90), Мачуленко (Коломієць 90), Пуш (Котляр 59) – Грицай (Локтіонов 46)

Головний тренер: Василь Гречаний

Вікторія: Зарубін – Михайлюк, Яценко, Чередніченко, Шевченко, Касьянов, Гранкін, Кузьмін (Акімов 82), Скепський (? 65), Борисенко, Аржанов

Головний тренер: Радіонов Артем

Коротко про гру: низький темп, 33 градуси в тіні (на сонці всі 50) і цікавий арбітр, який півматчу не опускав руку з жовтою карткою в бік ЛНЗ. 

Вікторія з самого початку загальмувала хід зустрічі. Не виходила з роздягальні, не виходила на поле і навіть м’яч розвела через 10 секунд після сигналу арбітру. Мабуть, пройшли психологічний тренінг. 

На ЛНЗ-Арені було незвично тихо. Фанати знайшли собі місце за парканом, але під таким кутом футболістам важко було зарядитись їхньою енергію. Утім, атмосферу тягнули як могли.

На старті гри ЛНЗ піднапряг суперника фланговими подачами, але це не дало результату. Вікторія відповідала дальніми слабкими ударами або в руки Козаченку, або повз ворота. Фактично небезпеки не було ніякої. Команди повільно почергово контролювали м’яч у задній лінії і боролись за другий поверх у центрі. 

Центральною фігурою гри став арбітр Галіцин. Будь-який дотик гравця ЛНЗ до суперника фіксувався з жовтою корткою. Це спочатку обурювало, а потім уже смішило. Загалом реф показав 8 гірчичників лебединцям, два з яких перетворились на вилучення для Сафонова в другій половині. Лише одна картка у Вікторії. 

Після перерви гостроти ЛНЗ додав Локтіонов попереду: боровся, брав на себе і бив, а ще подавав. Декілька разів міг відзначитись, але удару бракло точності й сили. Ще шанс був у Мачуленка. Скидка головою того ж Локтіонова могла стати асистом, якби Мачуля зміг влучити чітко по м’ячу. 

ЛНЗ грав у меншості з 67 хвилини. Однак суперник це не використав. Лише в доданий час гості провели атаку, яка могла стати ключовою, але рахунок залишився 0:0. Сафонов пропускає наступний матч з Черніговим-Авангардом, який відбудеться 11 липня в Чернігові.