Грицай, Котляр і Ковпак приносять три очки в матчі з Черніговим-Авангардом

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

ЛНЗ-Лебедин у матчі 18 туру здобув виїзну перемогу над Черніговим-Авангардом на штучному полі.

Аматорський чемпіонат України
18 тур
11 липня, 17:00
Чернінів, стадіон Чернігів-Арена

ФК «Чернігів-Авангард» (Корюківка) – «ЛНЗ-Лебедин» (Лебедин, Черкаська обл.) 1:3

Голи: Сердюк (33) – Грицай (13, пен.), Котляр (80), Ковпак (85)

Арбітри:
Гончарук А.І. (Київ)
Подвальний Д.О. (Київська обл.)
Якименко П.А. (Київська обл.)
Щербатенко Я.В. (Чернігівська обл.)
Спостерігач арбітражу – Кисельов Р.О. (Суми)

ЛНЗ: Козаченко – Парфьонов, Кондратюк, Калініч – Коломієць, Зуєвич (Бурлін 46), Грицай, Мачуленко (Поплавка 90), Пуш (Котляр 56) – Качур, Локтіонов (Ковпак 46)
Головний тренер: Василь Гречаний

Чернігів-Авангард (старт): Ширай – Даценко, Лакеєнко, Грищенко, Троцик, Сираш, Сердюк, Кирий, Метней, Алаєв, Вовк
Головний тренер: Валерій Чорний

Дебют Ковпака вдався, Пуш заробив пенальті, Котляр із голом увірвався в гру – так позитивно для новачків пройшов матч проти команди, яка готується на Другу лігу України.

Суперники посумбурились на старті гри, але вже на 12 хвилині Пуш за рахунок швидких ніг заробив на собі пенальті, який традиційно реалізував Грицай – 0:1.

Суперник зрівняв рахунок на 33 хвилині: пас із правого флангу на лівий, скидка в центр і м‘яч від удару Сердюка зрадницьки прошив трьох оборонців ЛНЗ. Козаченко навіть не побачив удар – 1:1.

Перед перервою Грицай міг оформити дубль з 11-метрового, але арбітр пробачив господарів. Найчистіший у світі фол на Мачуленку в карній зоні він проігнорував.

Взагалі перша половина пройшла за деякої переваги ЛНЗ, однак підопічні Чорного рівняли цю ситуацію. Тому 1:1 і тайм-аут.

По перерві господарі вийшли з бажанням швидкого голу. Стійка врятувала наші ворота, а далі надійна гра позаду дозволила Лебедину організовувати відповідь. Потихеньку-помаленьку фокус гри змістився до воріт Чернігова. Мачуленко, Кондратюк, Грицай були близькими в перемішку з іншими напівмоментами ЛНЗ, але питання зняв Котляр.

Мастєрок вистрибнув з-за спини Качура, якому Бурлін адресував пас, підхопив кулю і пробив точно під поперечину – 1:2 на 80 хвилині. Нокдаун для Чернігова.

Ще п‘ять хвилин і досвідчений Ковпак заганяє цвях головою з подачі Грицая. 1:3. Кінцівка матчу за ЛНЗ. Три очки в кармані. Команда їде додому й готується до спарингів, про які Василь Гречаний розповів в інтерв‘ю.