ЛНЗ перемагає Колос U-21 у товариському матчі

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

ЛНЗ-Лебедин через велику паузу в чемпіонаті України, пов‘язану зі знаттям трьох команд після карантину, зіграв спаринг з молоддю ковалівського Колоса. 

Контрольний матч

18 липня, 17:00

м. Демидів, Київська обл.

ФК «Колос U21» (Ковалівка) – «ЛНЗ-Лебедин» (Лебедин, Черкаська обл.) 0:2

Голи: Ковпак (6), Грицай (30) 

ЛНЗ: Козаченко – Бурлін, Кондратюк (Коломієць 46), Листопад (Парфьонов 46), Калініч – Поступаленко (Зуєвич 46), Сафонов (Ткаченко 46), Грицай (Качур 46), Пуш (Котляр 46), Мачуленко (Поплавка 46) – Ковпак (Локтіонов 46)

Головний тренер: Василь Гречаний

На старті зустрічі ЛНЗ накрив опонента фланговими подачами й кутовими, що принесло користь на 6 хвилині: Пуш підібрав м’яч на черговому стандарті, виткнув на Кондратюка, той в дотик продовжив на Ковпака, який реалізував класичний гол нападника – 0:1. 

Колос кинувся в атаку, але захист ЛНЗ провів надійну роботу. На 30 хвилині Пуш зачепився за м‘яч біля кутового прапорця, звільнився від захисника і прострілив на Грицая – Віталій реалізував – 0:2. 

Упевнений гандикап у рахунку дозволив ЛНЗ місцями віддавати м‘яч супернику, а коли було треба, включався першим номером. Молоді хлопці мали багато бажання проти досвідченого Лебедина, однак проблемою став високий пресинг підопічних Гречаного. Перерва. 

У другому таймі на поле вийшли фактично нові команди: Гречаний залишив на полі тільки Козаченка, Бурліна й Калініча, а суперник повністю змінив склад. 

Увагу на собі зосередили Локтіонов, Качур і Котляр. Перший декілька разів перевірив «скіли» голкіпера, другий також попсував нерви обороні Колоса й міг забити, а Мастєрок порадував точними передачами, подачами й прострілами. Свій секрет він розкрив в інтерв‘ю. 


Матч так і завершився 0:2 на користь ЛНЗ. Наступну гру команда проведе 29 липня вдома проти Тростянця в межах чемпіонату України.