Зупинились за крок до фіналу. Гречаний прокоментував

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

ЛНЗ-Лебедин, як і торік, завершив
виступи в чемпіонаті України не дійшовши один крок до фіналу. Цього разу на заваді став Епіцентр з Хмельниччини.

Аматорський чемпіонат України
1/2 фіналу
13 серпня, 17:00
с. Дунаївці, Хмельницька область, стадіон Колос

«Епіцентр» (Дунаївці, Хмельницька обл.) – «ЛНЗ-Лебедин» (Лебедин, Черкаська обл.) 4:1

Голи: Барбоза (57, 64), Гаца (61), Івашко (78) – Листопад (90+5)

Арбітри:
Садковський І.В. (Тернопільська обл.)
Дрикін В.Ю. (Рівне)
Морозюк Б.М. (Івано-Франківськ)
Старцун А.В. (Хмельницький)
Спостерігач арбітражу – Маковій В.Д. (Чернівці)

ЛНЗ: Козаченко – Бурлін, Кондратюк, Листопад, Калініч – Сафонов (Зуєвич 62), Доронін, Поступаленко (Качур 62), Котляр, Мачуленко (Поплавка 79) – Ковпак (Грицай 43)

Головний тренер: Василь Гречаний

Епіцентр: Броварський – Бадло, Кривобедрий (Стрільчук 85), Ничиперенко, Пліс (Черченко 20), Кіцак, Кузів, Бетенар (Івашко 72), Раца, Жмуйда, Барбоза (Морозов 72)

Головний тренер: Ігор Бадло

Лебедин впевнено розпочав матч і ніхто б не міг подумати, що підсумковий результат буде зовсім не на його користь. Команда Гречаного взяла м‘яч під контроль і створила в першій половині дві обнадійливі нагоди: Ковпак кручеником вивів Мачуленка на ударну позицію – воротар парирував, а пізніше Котляр з того ж місця запустив кулю над воротами.

Епіцентр відповів лише раз так, що піднявся пульс – Козаченко зреагував і виручив. Під кінець першого тайму стався неприємний для ЛНЗ епізод – Ковпак смикнув задню і змушений був поступитись місцем на полі Грицаю.

Друга половина розпочалась дуже тихо і навіть сумно. Як виявилось, це був відхід води перед цунамі. Перший дзвіночок пролунав, коли Епіцентр двічі поспіль прорвався правим флангом. Потім такий фланговий прорив став результативним: м‘яч політав над штрафним майданчиком і знайшов Барбозу, який реалізував момент. Протягом 7 хвилин Лебедин пропустив тричі: дубль Барбози і гол Гаци – 3:0.

В атаку ЛНЗ полетів Листопад, де його чекали Грицай і Качур. В одному з епізодів Котляр знайшов голову Тимофія, але удар виявився не достатньо сильним. Через 10 хвилин у господарів спрацювала заміна. Івашку знадобилось 6 хвилин, щоб забити – 4:0.

Фінальний свисток зафіксував 4:1 на користь Епіцентра. Гол престижу Листопад таки забив головою. Цей коронавірусний сезон завершено. 29 серпня стартує новий чемпіонат.

Василь Гречаний, головний тренер ЛНЗ: «В плані результату, звісно неприємно. Життя не завершується, будемо думати, як працювати далі. У нас був щільний графік: за короткий проміжок часу переїхали з одного кінця України в інший. Плюс ми тільки другий місяць перелаштувались на серйозний тренувальний процес.

Команди, які грають в аматорах і ставлять серйозні завдання підвищення до професіонального статусу, у них це давно налагоджено.

У другому таймі група атаки фізично зупинилась, а обороні стало важче. Це призвело до пропущених м‘ячів.

Ми будемо ще сильніші й зробимо правильні висновки. Тиждень відпочинемо, зустрінемось із керівництвом і дійдемо до спільного знаменника. У мене є своє розуміння, у них теж.

Дякую футболістам і вболівальникам за цей хороший сезон».

Усі матчі 1/2 фіналу

Вікторія (Миколаївка) – ОДЕК (Оржів) – 2:1 (1:1)

17.00. Стадіон “Вікторія” (Миколаївка)

Епіцентр (Дунаївці) – ЛНЗ-Лебедин – 4:1 (0:0)

17.00. Стадіон “Колос” (Дунаївці)