Бойова нічия у матчі з «Феніксом»

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Аматорський кубок України 2020/2021

1/2 фіналу, перший матч

21 квітня, 17:30

Стадіон «Школяр», Львів

«Фенікс» (Підмонастир) – «ЛНЗ» (Черкаси) 1:1

Голи: Гнатів (39) – Бука (41)

ЛНЗ: Ярошевич, Кошелюк, Сафонов, Калугін, Процишин (Замуренко, 63), Пиріг (Кос, 46), Бобко, Пуш (Насонов, 46), Коваленко (Євдокимов, 23), Бука (Норенков, 43), Пучковський (Шаповал, 90+2)

Головний тренер: Юрій Бакалов

Перший тайм «ЛНЗ» розпочав дуже активно. Вже на шостій хвилині наша команда могла відкривати рахунок у матчі. Кошелюк головою направив м’яч у ствір воріт, проте голкіпер «Фенікса» рятує свою команду. Небезпечний момент у середині тайму створили Бобко та Пучковський. Новачок «ЛНЗ» розігрався з Пучковським. Тарас змістився в центр і пробив поряд зі стійкою. На 39 хвилині Гнатів відкрив рахунок у грі. Але цей гол лише додав впевненості нашій команді. Бука відгукнувся на простріл Пучковського та зрівняв рахунок – 1:1. Ще один крутий момент під кінець тайму мав Пуш, проте молодий півзахисник ним скористався дуже невдало.

Другий тайм розпочався з гострого моменту біля воріт господарів. Після флангової подачі м’яч відскочив до Коса, який з кількох метрі розстрілював ворота. Та знову «Фенікс» рятує їх голкіпер. Впродовж тайму команди обмінювались непоганими моментами, проте голів більше не забили.

Матч-відповідь відбудеться 28 квітня на ЛНЗ-Арені о 16:00