Андрій Сторчоус: «Треба було забивати другий гол і знімати питання по грі»

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Автор єдиного забитого голу в другому матчі півфіналу Кубка України Андрій Сторчоус поділився враженнями від гри та розповів про емоції від виходу в фінал.

– Гра була непростою, було багато боротьби. Це був справжній кубковий матч, де дві команди прагнули вийти в фінал. Ми розбирали суперника, дивилися його ігри. Знали, що команда грає на свого лідера – Фещука, який часто виграє боротьбу на другому поверсі та виконує хороші стандарти. Проте в грі наші захисники добре зіграли.

Перший тайм провели непогано, контролювали м‘яч. У нас були хороші моменти, щоб забити,  проте не вистачало завершального удару.

Після забитого голу трохи підсіли. «Фенікс» почав нагнітати, грати через довгу передачу, трохи додалось нервовості. Треба будо забивати другий гол і знімати питання по грі. Ми не реалізували кілька своїх моментів. 

Ти гарно відсвяткував гол. Кому його присвятив?

– Гол присв‘ятив своїй другій половинці, яка була на грі. Вона завжди підтримує мене. Для мене це дуже важливо.

Які емоції від виходу до фіналу?

– Емоції, звісно, позитивні. Але немає коли радіти, адже  в суботу вже гра чемпіонату, у якій буде також нелегко. «Олімпія» – дуже хороша та досвідчена команда. Впевнений, що буде цікавий фінал.

У фіналі наша команда зіграє з ФК «Олімпія» Савинці, який у півфіналі обіграв «Вікторію» із загальним рахунком 2:1

Фінальні матчі відбудуться 12.05 та 19.05.2021 року. Жеребкування очікується у п’ятницю.