Розгромили Олімпію в першому матчі фіналу Кубку України

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Аматорський кубок України 2020/2021

Фінал, перший матч

12 травня, 13:00

Стадіон «Лтава», Полтава

«Олімпія» (Савинці) – «ЛНЗ» (Черкаси) 0:4

Голи: Норенков, 13, Кос, 31, Богомаз, 64 (аг), Сафонов, 71 (пен.)

Арбітри

Афанасьєв О.О. (Харків)

Семенов А.С. (Дніпро)

Рибченко І.О. (Запоріжжя)

Коваленко А.А. (Полтава)

Спостерігач арбітражу – Зайцев М.М. (Нікополь)

ЛНЗ: Панченко, Насонов (Пучковський, 74), Сафонов, Тарасенко, Калугін (Бурлін, 83), Норенков, Кошелюк, Євдокимов (Долинський, 74), Бобко (Замуренко, 77), Сторчоус (Пиріг, 79), Кос (Коваленко, 85).

Початок матчу був рівним та розміреним, проте «ЛНЗ» швидко перехопив ініціативу та почав активно атакувати ворота «Олімпії». На 13 хвилині Сторчоус пройшов правим флангом і навісив у штрафну. На цю передачу відгукнувся Бобко, проте захисник полтавчан виніс м’яч з лінії воріт. М’яч відскочив до Норенкова і той зігравши на добиванні робить рахунок 0:1. Наша команда не збавила темп і вже на 31 хвилині Кос робить рахунок 0:2. До перерви «ЛНЗ» створив ще кілька моментів, проте рахунок лишився незмінним.

На другий тайм господарі поля вийшли налаштовані дуже рішуче. З перших хвилин вони побігли в атаку, проте надто гострих моментів вони не створили. У другому таймі «ЛНЗ»  грав за рахунком. Момент за моментом, удар за ударом. На 64 хвилині через Богомаз віддав пас на воротаря, проте той послизнувся і не втримав м’яч – автогол. Крапку в матчі поставив Олександр Сафонов. Після фолу на Норенкову арбітр призначає пенальті. Сафонов впевнено переграє воротаря – 0:4.

Матч-відповідь фіналу Кубку України пройде 20 травня на ЛНЗ-Арені.