Бойова нічия в Запоріжжі

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Аматорський чемпіонат України 2020/2021

Півфінал

19 червня, 17:00

«Мотор-Січ», Запоріжжя

Мотор (Запоріжжя) – ЛНЗ (Черкаси) 3:3

Абітри

Петренко Є.В. (Одеса)

Левченко М.М. (Кривий Ріг)

Пилипенко Я.М. (Кропивницький)

Богатир М.І. (Запоріжжя)

ЛНЗ: Панченко, Насонов, Тарасенко, Сафонов, Кошелюк (Клюс,67), Норенков, Євдокимов, Долінський (Кос,71), Пучковський, Сторчоус (Процишин,89), Замуренко

Голи: Полтавцев (АГ,41), Мелі (59,68), Бандурін (88) – Долінський (19), Замуренко (36)

З перших хвилин гри гра була досить рівною. Обидві команди активно йшли вперед та намагалися відкрити рахунок у матчі. На 10 хвилині Замуренко створює перший небезпечний момент у матчі. Паша завдав сильного удару, проте м’яч втрапив у Пучковського і пролетів поз ворота Мотору. До середини тайму команди обмінялись кількома гострими моментами. На 18 хвилині Сторчоус влучно пробив по воротах, м’яч летів у самісіньку дев’ятку, проте голкіпер перевів м’яч на кутовий. Саме після подачі цього кутового Долінський відкриває рахунок у матчі. На 36-й хвилині рахунок стає 0:2 на користь підопічних Юрія Бакалова. Цього разу відзначається Замуренко. За п’ять хвилин після ще одного кутового Пучковськи виграє боротьбу на другому поверсі та головою скидає м’яч у ворота Мотору. Полтавцем забирає м’яч у руки, проте він не встояв на ногах і разом з мячем переступив лінію воріт – 0:3.

Другий тайм був менш насиченим на моменти, але не на голи. На 59 хвилині Мелі перший гол Мотора у півфіналі. А менше ніж за десять хвилин він оформлює дубль – 2:3. У другому таймі в «ЛНЗ» травмуються Кошелюк та Долінській і Юрій Бакалов вимушений зробити заміни. На 88-й хвилині Бандурін рівним ударом зі штрафного зрівнює рахунок.

Як підсумок, у першому півфіналі бойова та багатогольова нічия й доля путівки до фіналу вирішиться наступної суботи в Лебедині.