Обігруємо Мотор і вриваємось у фінал чемпіонату України

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Аматорський чемпіонат України 2020/2021

Півфінал, матч-відповідь

Перший матч Мотор – ЛНЗ 3:3

26 червня, 17:00

ЛНЗ-Арена, Лебедин

ЛНЗ (Черкаси) – Мотор (Запоріжжя) 1:0

Голи: Долінський (45+2)

Арбітри

Резніков Д.М. (Кам’янське)

Ялов А.В. (Дніпро)

Петрова І.В. (Нова Каховка)

Цибулько Є.А. (Черкаська обл.)

ЛНЗ: Панченко, Насонов, Тарасенко, Сафонов, Норенков, Євдокимов, Долінський (Пиріг, 92), Пучковський (Клюс, 57), Сторчоус, Замуренко (Процишин,80), Кос (Бука, 88)

Після боєвої нічиєї у Запоріжжі на нас чекав не менш запеклий матч у Лебедині. Це був останній гра для нашої команди на домашній та рідній ЛНЗ-Арені.

Початок матчу був за Мотором. Вони одразу пішли в атаку та могли відкривати рахунок вже на другій хвилині, коли моторівець увірвався в штрафну і пробив по воротах «ЛНЗ». На восьмій хвилині був небезпечний простріл від Замуренка, проте м’яч пройшов поруч зі стійкою. У другій частині тайму підопічні Юрія Бакалова заволоділи ініціативою та почали грати розкутіше. Доказом тому став гол Долінського на 45+2 хвилині.

У другому таймі гра була досить рівною і у порівнянні з першим таймом моментів команди створили менше. На 68 хвилині Сторчоус спритно розібрався із захисниками Мотору, пробив по воротах, проте не надто точно – м’яч пройшов поруч зі стійкою. Наприкінці гри команди обмінялись моментами, але рахунок лишився незміннним. Мінімально обігруємо мотор та виходимо у фінал чемпіонату України!

У фіналі зіграємо з Вікторією. Матч пройде 30 червня в Києві.