Завершуємо збори перемогою над Десною

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Товариський матч №3

19 липня, 18:00

с. Щасливе, Київська обл.

ЛНЗ (Черкаси) – Десна (Чернігів)  2:0

Голи: Замуренко (54), Войцеховський (73)

ЛНЗ: Попович (Панченко,45), Насонов (Бобко,58), Тарасенко(Лопирьонок,58), Бурлін, Куксенко (Норенков,58), Замуренко (Кос,79), Євдокимов, Сторчоус (ГНП,58), Долінський (Доронін,70), Тищенко (Войцеховський,70), Галенко (Сула,58)

Заключний матч на цьогорічному зборі наша команда зіграла з упевненим середняком УПЛ – чернігівською Десною.

У першому таймі була спокійна гра. Перші 20 хвилин команди обмінювались атаками, проте нічого гострого так і не створили. На 33 хвилині ЛНЗ провів хорошу атаку і підкрався до штрафного майданчику Десни. Куксенко нафішував у воротарську, Тищенко випригує на м’яч і головою направляє його в бік воріт, проте він пролітає трохи вище воріт.

Другий тайм був значно активнішим за перший. Підтвердженням тому став гол Замуренка на 54 хвилині. Після голу ЛНЗ активізувалась й Десна. Підопічні Олександра Рябоконя створили кілька непоганих моментів біля воріт нашої команди. На 63 хвилині  гравець сіверян пробивав по воротах ЛНЗ, проте Норенков підстрахував Панченка і виніс м’яч з лінії воріт. А за десять хвилин Войцеховський подвоює перевагу черкаської команди. До кінця тайму надто гострих моментів команди не створили й рахунок лишився 2:0 на користь черкащан.