ЛНЗ – АФСК Київ: анонс матчів 2 туру чемпіонату України

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Чемпіонат України серед команд Другої ліги 2021/2022

2 тур

31 липня, 19:00

Черкаси-Арена

ЛНЗ (Черкаси) – АФСК Київ

Арбітри

Подригуля С.В. (Луцьк)

Пилипенко Я.М. (Кропивницький)

Гірс О.М. (Одеса) 

Цибулько Є.А. (Черкаська обл.) 

Спостерігач арбітражу — Денисюк В.М. (Київська обл.) 

Довкола гри

Другу поспіль гру київська команда їде до Черкас. У попередньому турі кияни зіграли внічию (1:1) з МСК Дніпро. ЛНЗ стартував у Другій лізі з виїзного матчу до Києва. Черкаська команда мінімально поступилась Лівому Берегу з рахунком 2:1.

ЛНЗ та АФСК Київ зустрічались вже тричі: двічі в аматорському чемпіонаті та один раз у півфіналі Меморіалу Макарова. В усіх матчах ЛНЗ здобув переконливі перемоги.

Суперник

Клуб заснований в 2017 році, у 2020 році клуб змінив назву на АФСК Київ, команда складається з молодих гравців, які розвиваються разом з клубом.

Амбіційний, молодий проект, який має бажання та можливості стати третьою, альтернативною силою столичного футболу. За словами керівництва клубу, вони сповідують європейський підхід до виховання юних футболістів та ведення фінансово – господарської діяльності, тому позиціонують себе, як український футбольний клуб нового типу. Мета клубу – самоокупний, привабливий бізнес-проект футбольного менеджменту, який стабільно готуватиме гравців європейського рівня. 

Тренер

В’ячеслав Нівінський розпочав тренерську кар’єру в 2011 році. Його першою командою став дубль Оболоні. З 2012 року входить до тренерського штабу Сергія Ковальця у Молодіжній збірній України.

Заявка на сезон 21/22

Усі матчі туру