Розгромили АФСК Київ у першому домашньому матчі

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Чемпіонат України 21/22

Друга ліга

2 тур

31 липня, 19:00

ЛНЗ (Черкаси) – АФСК Київ 4:0

Голи:Сторчоус (18), Галенко (29), Насонов (39,45)

ЛНЗ: Попович, Сафонов, Тарасенко, Лопирьонок, Долінський, Сторчоус, Бобко (Сніжко,70), Галенко (Сула,61), Насонов (Волков,87), Норенков (Куксенко,80), Тищенко (Замуренко,80)

Перший матч на Черкаси-Арені обіцяв бути досить видовищним. Вже досить знайомі суперники, які зустрічались в аматорському чемпіонаті.

Перші хвилини матчу були досить напруженими. Команди обмінялись небезпечними моментами біля воріт одна-одної на третій хвилині був небезпечний удар від Насонова, але голкіпер киян перевів м’яч на кутовий. А ще за три хвилини подібний момент створили й гості. Проте вже на 18 хвилині з подачі Галенка, Сторчоус відкриває рахунок у матчі. Після цього на полі створювала моменти лише одна команда – ЛНЗ.  На 29 хвилині відзначитися вдається й самому Галенку. Під кінець тайму дублем відзначився Олександр Насонов. По завершення першого тайму рахунок був вже розгромливим – 4:0.

Другий тайм був менш щедрим на моменти. Юрій Бакалов провів ряд замін, випустивши на поле Сулу, Сніжка, Куксенка, Замуренка та Волкова. Ключовим у другому таймі став момент на 76 хвилині. Дмитро Сула виходив один на один з воротарем, проте голкіпер гостей небезпечно зіграв головою, проте на думку арбітра пенальті в цьому епізоді не було. Залишок тайму ЛНЗ домінував над суперником, проте голів більше не забив.