Долаємо Олімпік і виходимо в 1/16 Кубку України

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Кубок України

Третій попередній етап

31 серпня, 19:00

Черкаси-Арена

ЛНЗ (Черкаси) – Олімпік (Донецьк) 2:1

Голи: Сторчоус (74), Галенко (89) – Білий (64)


ЛНЗ
: Попович, Куксенко (Норенков,65), Сафонов, Лопирьонок, Волков (Сторчоус,46), Євдокимов, Долінський (Галенко, 46), Бобко, Голіков (Насонов,56), Замуренко (Войцеховський, 55), Пучковський

Останній день літа для ЛНЗ став дуже відповідальним – на кону вихід в 1/16 Кубку України.

Перший тайм у грі був дуже рівним. Багато гостроти, але замало для голів. Напевно, найнебезпечнішим став момент Пучковського на 40 хвилині. Тарас завдавав удару з гострого кута, проте влучив у ногу Бобка, від якого м’яч вийшов за лінію воріт.

На другий тайм Юрій Бакалов зробив кілька замін, дві з яких і перевернули гру з ніг на голову та про це згодом. На 61 хвилині Іван Бобко зіграв рукою в власній штрафній й арбітр призначає пенальті. Білий впевнено його реалізує – 0:1. Але за кілька хвилин себе проявив перший Джокер Юрія Бакалова. На 74 хвилині Сторчоус влучним ударом в лівий кут воріт робить рахунок нічийним. Гра набирає шалених обертів. ЛНЗ створює момент за моментом. І ось, фінальну крапку в матчі ставить другий Джокер Бакалова – Ярослав Галенко. На 89 хвилині він робить рахунок 2:1 і виводить ЛНЗ у 1/16 фіналу Кубку України.