Долаємо Інгулець та виходимо в 1/8 фіналу Кубку України

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

ЛНЗ: Панченко, Насонов, Сафонов, Лопирьонок, Куксенко (Галенко,55), Долінський, Євдокимов, Бобко (Сторчоус,77), Норенков, Голіков (Пучковський,46), Сула (Замуренко,5)

До Черкас повернувся великий футбол! ЛНЗ у професійному футболі близько двох місяців, але вже привіз у Черкаси команду УПЛ.

Перший тайм жвавіше розпочали гості. Вони впевнено атакували та намагались забити швидки гол. На 5 хвилині ЛНЗ спідкала прикра втрата — травмувався нападник Дмитро Сула. Його замінив Паша Замуренко. На 18 хвилині Інгульцю вдається відкрити рахунок у матчі. Після подачі з кутового Плохотнюк заштовхує м’яч у ворота черкасців. Та вже під кінець тайму Долінський зрівнює рахунок — 1:1.

У другому таймі гра стала більш насиченою та видовищною. Обидві команди хотіли завершити гру в основний час та звісно, вийти до наступної стадії Кубку. Проте впродовж тайму ні ЛНЗ, ні Інгулець не змогли забити. Проте вже у компенсований арбітром час, на 92 хвилині Сторчоус обігравші воротаря влучним ударом вражає ворота Шуста. 

ЛНЗ обігрує команду УПЛ та виходить у 1/8 фіналу Кубку України.