Читалось: “ЛНЗ” перемагає “Росаву” 

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

2 вересня, Лебедин, “ЛНЗ-Арена”, 17:00

“ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин) – “Росава-Наша Ряба” (Степанці) 2:0
Голи: Дєдов (45+1), Барбанов (81)

Арбітри:
Березняк Володимир (Черкаси)
Потайчук Вячеслав (Умань)
Фощій Юрій (Черкаси)

“ЛНЗ”: Козаченко – Алєксандров, Калініч, Коломієць – Лобов, Гуд, Ткаченко (Карнаух 71), Дєдов (Барбанов 58), Вакуленко – Грицай, Литовчак (Стєпанов 17, Тубольцев 79)
Головний тренер: Василь Гречаний

“Росава”: Сорокін – Бовшик, Понежда, Литвин, Волошенко, Конюша (Подгорський 58), Рисенко (Франчук В. 46), Болюк, Франчук І., Вовк (Семенов 69), Панічев
Головний тренер: Станіслав Яременко

Незважаючи на гарний настрій після кубку України, емоційний складник складався і з іншого – невеликого морального виснаження. “ЛНЗ” вийшов на поле максимально зарядженим на швидкий гол, але трохи не вистачало в завершальній стадії. В дебюті поєдинку двічі на вістрі атаки опинився Литовчак: пробив у захисника і виборов м’яч у голкіпера під удар Ткаченку. На жаль, більше зробити для команди він не встиг, бо одразу ушкодив коліно і вимушений був просити заміну. На поле вийшов Стєпанов.

Закривши “Росаву” на її половині (вона змогла перейти центр поля всього декілька разів у першому таймі), Лебедин продовжував обстріл. Лобов, Калініч, Грицай – усі вони збільшували статистичну перевагу “ЛНЗ”. Але не гольову. Стапанці відбивалися, як могли, а одного разу з кутового навіть були близькими до голу.

Потуги господарів розпечатати врешті-решт рамку суперника увінчалися успіхом на останніх секундах першої половини. Дєдов отримав пас на свій лівий край і пробив у дальній кут – 1:0. Перерва.

У другому таймі, після супермоменту Калініча, Дєдов сів на лаву запасних, а замість нього вискочив прудкий Барбанов. Не встиг він побути на газоні декілька хвилин, як опинився сам на сам із воротарем. Сорокін виграв дуель, не давши себе обіграти. Але Сергій узяв реванш трохи пізніше.

“ЛНЗ” мав забивати сьогодні дуже багато, але водночас були й негативні риси. Наприклад, дуже багато обрізався в обіграші Вакуленко, чим розвертав своїх партнерів в оборону, а на себе спрямовував бурю негативу. Брак був не тільки у Анона, тож це часто призводило до дизбалансу в грі команди.

Але майстерність або є, або немає. Це на 81 хвилині довели Грицай і Барбанов. Перший тонко підсік м’яч Сергію на хід, а той, як і Дєдов, пробив у дальній кут, тільки вже з правого краю – 2:0.

На останніх хвилинах матчу до лазарету Парфьонов-Литовчак мало не приєднався Козаченко. Зіграв на виході й дуже невдало приземлився, виконавши сальто. Одразу покликали лікаря, але все обійшлося.

У підсумку 2:0 на користь “ЛНЗ”. Наступний матч підопічні Гречаного проведуть за тиждень проти “Базису” на його полі.

 


Інші матчі туру:
14 тур

«Авангард» – «Уманьферммаш» – 2:2
«Академія-Черкаський Дніпро» – «Олімп» – 2:2
«Альтаїр» – «Златокрай-2017» – 1:1
«Спартак» – «Колос» – 0:2
УТК – СК «Базис» – 2:1

[jsStandings id =”129″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;diff_chk;point_chk;curform_chk”]