90 хвилин до чемпіонства: ЛНЗ приймає Уманьферммаш та інші матчі 21 туру

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Чемпіонат області, 21 тур
21 жовтня, Лебедин, “ЛНЗ-Арена”, 15:00
“ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин) – “Уманьферммаш” (Умань)

Перший матч: 2:1

НА НАШОМУ САЙТІ ВІДБУДЕТЬСЯ ТЕКСТОВА ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ!

Арбітри:
Бурлай Максим (Черкаси)
Березняк Володимир (Черкаси)
Білорус Михайло (Черкаси)

Довкола гри
“ЛНЗ” – за крок від другого поспіль чемпіонства. У минулому турі “Уманьферммаш” переміг “УТК”, що утворило п’ятиочковий розрив між двома лідерами. До кінця чемпіонату два тури. Якщо “ЛНЗ” перемагає завтра, то відразу стає чемпіоном. А це зробити варто, тому що їхати в Кам’янку – справа небезпечна.

У минулому році клуб насіннєвого заводу став чемпіоном саме в матчі з “Уманьферммашем” на його полі. Тоді Колодяжний, майже в той самий день (22 жовтня), під завісу гри приніс перемогу лебединцям. Але зараз Андрій виступає за “Альтаїр”, тому взяти на себе ініціативу має хтось інший. Литовчак, наприклад, або Грицай.

Суперник
Підопічні Рєпіна вже тривалий час перебувають у зоні претендентів на третє місце, тому зарядженість у них буде максимальна. Стимулів здолати “ЛНЗ” достатньо. Наразі “Уманьферммаш” четвертий із 37 очками в активі. Вище тільки “Златокрай” (38) ну і “УТК” з “ЛНЗ”, а в календарі залишиться “Спартак”.

Історія взаємин
У семи останніх матчах в межах чемпіонату області “ЛНЗ” переміг чотири рази, двічі команди грали внічию, і одного разу перемогу святкувала Умань. Загальний рахунок – 10:6 на користь Лебедина.

Остання зустріч
1 липня команди зустрілися в Умані за аномальної спеки. “ЛНЗ” переміг 1:2 завдяки голам Ткаченка і Литовчака.


Інші матчі туру:
21 тур 21 жовтня (субота)

«Альтаїр» – «Авангард»
Перший матч: 7:0
Драбів приймає Монастирище. Очевидно, що в заключних матчах проблем із мотивацією у підопічних Поліщука не буде, тому навряд можна очікувати сенсаційного результату в парі, де перший матч завершився розгромом. Альтаїр має тільки перемагати.

«Спартак» – «Академія-Черкаський Дніпро»
Перший матч: 0:5
Матч двох аутсайдерів. Якщо Спартак не увімкне оборонні потужності, як це було з “ЛНЗ”, то “Академія” візьме свої три очки. Утім, це гра не в Білозір’ї, отже фактор домашнього поля золотонісців не можна списувати з рахунків.

УТК – «Олімп»
Перший матч: 5:1
Уманчани можуть лише схрестити власні пальці на долонях і сподіватися на хибні кроки “ЛНЗ”. Безумовно, треба ще перемогти “Олімп”, але навряд у цьому сезоні “УТК” зробить ще один подарунок лебединській команді. Тепличники і так дуже багато втратили. Матч з “Олімпом” на своєму полі не має представляти загрози. “УТК” переможе.

СК «Базис» – «Златокрай-2017»
Перший матч: 5:4
Один із центральних матчів туру. “Златокрай” тримається на плаву, б’ється, старається, тому все ще залишається на третій сходинці. Згідно з опитуванням на нашому сайті, золотонісці гідні третього місця в чемпіонаті відразу після “Альтаїру”, і це справедливо. У цьому році команда Безгуби демонструє більш вольовий футбол, за що отримує поки що винагороду.

«Росава-Наша Ряба» – «Колос»
Перший матч: 0:1
“Ряба” хоче взяти реванш на власному полі за літню поразку в Чорнобаї. У “Колоса” – чотири дискваліфікації, “Росави” – дві. Хто кого переможе не так важливо для турнірної картини.

[jsStandings id =”129″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;diff_chk;point_chk;curform_chk”]