ЛНЗ потужно загасив Факел на власному полі і вийшов до півфіналу Кубку України

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

ЛНЗ-Лебедин – у півфіналі Кубку України серед аматорів. Підопічні Гречаного на своєму полі подарували радісні емоції вболівальникам, знищивши липовецький Факел.

Аматорський кубок України, 1/4 фіналу
18 квітня, Лебедин, ЛНЗ-Арена, 16:00
Матч-відповідь

ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин) – “Факел” (Липовець, Вінницька обл.) 5:2 (7:2 – за сумою двох матчів)
Голи: Султанов (12), Грицай (26), Литовчак (27, 88), Вакуленко (54) – Малка (17, пен.), Вовк (62)
Вилучення: Драган (43), ? (78)

ЛНЗ: Козаченко – Калініч, Листопад, Коломієць, Парфьонов – Боровик (Тубольцев 52), Грицай (Алєксандров 78), Ткаченко (Гуд 56), Вакуленко (Остренко 62), Султанов (Барбанов 89) – Литовчак (Рубльов 89)

Головний тренер: Василь Гречаний

Факел (старт): Карабін – Омельченко, Дворовенко, Чернега, Валько, Красносельський, Голуб, Малка, Драган, Бондаренко, Вовк

Головний тренер: Петро Анісім

Гра розпочалася з коригування вітром. У Лебедині сьогодні надзвичайно сильні пориви, ніби на березі моря під час шторму. Голкіпер Факела на початку навіть боявся вибити м’яча від воріт, щоб той не залетів назад.

Використати вітер для своєї команди першим зумів Султанов. Уже на старті зустрічі він підробив м’яча під праву ногу і заправив у дальній кут під стійку – 1:0. Здалося, що все вже вирішено, але сьогодні був не день захисника ЛНЗ Парфьонова, який підставив руку у своєму штрафному майданчику і заробив пенальті. Козаченко не витягнув – 1:1.

Оскільки господарі не домінували на полі, то важко було зрозуміти, що буде далі. Факел раз по раз намагався кусати ЛНЗ, але зламав зуби. На 26 і 27 хвилинах Грицай з Литовчаком зняли всі питання. Віталій боковими ножицями запустив м’яча під поперечину, а Литовчак замкнув простріл Султанова, який знову провів хороший матч на лівому фланзі атаки – 3:1.

Після перерви розгром продовжився. ЛНЗ нарешті повноцінно заволодів ініціативою. Факел зупинився. До того ж, гості грали в меншості. У першому таймі за розмови червону картку отримав Драган. У другому за те саме Факел залишився вдевятьох.

Але до цього команди ще встигли обмінятися голами: Вакуленко скористався помилкою захисника з воротарем, а Вовк скористався промахом по м’ячу Парфьонова – 4:2.

Закрив цей переможний для ЛНЗ поєдинок Литовчак. Наприкінці матчу він опинився сам на сам із воротарем і розібрав його на атоми – 5:2. ЛНЗ – у півфіналі Кубку України!


Усі матчі 1/4 фіналу

Рочин (Соснівка, Львівська обл.) – СКК Демня (Львівська обл.) 2:0 (1:0)

Факел (Липовець, Вінницька обл.) – ЛНЗ-Лебедин (Лебедин, Черкаська обл.) 0:2 (0:1)

Металург (Запоріжжя) – Вікторія (Миколаївка, Сумська обл.) 1:0 (0:0)

Кристал (Херсон) – ВПК-Агро (Шевченківка, Дніпропетровська обл.) 2:0 (0:0)

Матчі-відповіді

18.04.2018

СКК Демня (Львівська обл.) – Рочин (Соснівка, Львівська обл.) 0:0

ЛНЗ-Лебедин (Лебедин, Черкаська обл.) – Факел (Липовець, Вінницька обл.) 5:2 (3:1)

Вікторія (Миколаївка, Сумська обл.) – Металург (Запоріжжя) 2:0 (1:0)

ВПК-Агро (Шевченківка, Дніпропетровська обл.) – Кристал (Херсон) 4:0 (2:0)