Василь Гречаний: “Думаю, що вилучення зіграло позитивну роль”

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Головний тренер ЛНЗ-Лебедина Василь Гречаний поділився враженнями від першого півфінального матчу Кубку України серед аматорів проти Рочина (0:1).

– Приємно, що хлопці дотерпіли з хорошим суперником у меншості, до кінця витримали, і ми веземо додому перемогу.

Помітно, що Рочин теж нас вивчав усіма можливими способами, вони готувалися, як і ми. Але це тільки 50% справи. У нас попереду ще гра в Лебедині, розслаблятися немає коли.

Так, був сумбурний початок матчу через те, що доля помилки в таких іграх, навіть на цьому аматорському рівні, може зіграти злий жарт. Вони і ми переживали, але потім зрозуміли, що ми кращі і це призвело до голу.

Вилучення Остренка на 31 хвилині, я думаю, зіграло позитивну роль. Команда ще більше згуртувалась. Якби ми грали 11 на 11 рахунок був би інший, а так довелося опускатися нижче, віддати ініціативу, але ж могли і забити: штрафний Листопада у стійку і удар Литовчака голкіпер перевів у поперечину.

Протягом матчу ні за що не переживав, був повністю в грі разом із хлопцями. По їхніх очах видно особиве налаштування, чекаємо другого поєдинку.

В області нам навіть важче грати, бо суперники нас добре знають, у них більша самовіддача, а тут (в Кубку України) більш кваліфіковані гравці, які грають у більш грамотний футбол, – сказав Василь Гречаний.

Матч-відповідь відбудеться 9 травня в Лебедині о 16:00.