Іди сюди! ЛНЗ в меншості здолав на виїзді Рочин в Кубку України

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

ЛНЗ-Лебедин виграв перший півфінальний матч проти соснівського Рочина в Аматорському Кубку України. Підопічні Гречаного забили єдиний гол силами Грицая, а свої ворота залишили недоторканими.

Аматорський кубок України, 1/2 фіналу
2 травня, Червоноград, 17:00

Рочин” (Соснівка, Львівська обл.) – “ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин) 0:1
Гол: Грицай (27)
Вилучення: Остренко (31, пряма червона)

Арбітри:
Кошура А.В. (Чернівці)
Дарійчук С.В. (Чернівецька обл.)
Бамбурак В.Б. (Чернівці)
Грисьо Б.Р. (Львів)

ЛНЗ: Козаченко – Парфьонов, Листопад, Кондратюк, Калініч – Коломієць, Гуд (Тубольцев 84), Грицай (Дєдов 46, Боровик 90), Остренко, Султанов – Литовчак (Охременко 78)

Головний тренер: Василь Гречаний

Початок видався сумбурний. Відчувалося хвилювання в діях команд, обидві боялися помилитися. ЛНЗ будував свої атаки через довгі закиди на Литовчака, але це не приносило користі. Натомість результативним став кутовий на 27 хвилині, після якого Грицай відкрив рахунок – 0:1.

А за декілька хвилин стався неприємний епізод для ЛНЗ. Суперник нахабно чіпляв Остренка, Паша цього не стерпів і стрибнув у нього, за що отримав червону картку. Лебедин почав грати в меншості з 31 хвилини.

У другій половині господарі відчули чисельну перевагу і почали сильно тиснути на ворота ЛНЗ. Майже всі атаки проходили у них правим флангом, тому Калініч отримав повне навантаження. Утім, Лебедин вистояв удесятьох і навіть міг забивати: Листопад влучив у стійку зі штрафного, а воротар суперника переправив м’яч у поперечину після удару Литовчака. У Рочина таких моментів не було.

У підсумку ЛНЗ-Лебедин переміг із рахунком 0:1 і тепер чекає матчу-відповіді в Лебедині 9 травня о 16:00.

Найближчим часом на нашому сайті – міні-інтерв’ю з головним тренером команди Василем Гречаним. Стежте…

В іншому півфіналі Вікторія перемогла ВПК-Агро 1:0