ЛНЗ-Лебедин – Полісся: анонс національного Кубку України (+коментар Гречаного)

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

Національний Кубок України
Перший попередній етап
18 липня, Лебедин, ЛНЗ-Арена, 17:00
“ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин) – “Полісся” (Житомир)

Арбітри:
Головний арбітр – Бич І.Г. (Київ)
Асистенти арбітра – Касанов П.П. (Вінниця), Аврамчук В.О. (Київська обл.)
Четвертий арбітр – Михайлюк П.В. (Черкаси)
Спостерігач арбітражу – Харахайчук А.Є. (Кременчук)

НА НАШОМУ САЙТІ БУДЕ ТЕКСТОВА І ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ!

Довкола гри

ЛНЗ-Лебедин – перша аматорська команда Черкаської області, яка візьме участь у професіональному Кубку України. Завдяки виходу у фінал аматорського Кубку і завоювання його в підсумку підопічні Гречаного можуть спробувати себе на новому рівні.

У команді відбудися значні кадрові зміни. ЛНЗ-Лебедин припинив співпрацю з Сергієм Карнаухом, Олександром Боровиком і Павлом Остренком. Футбольний клуб дякує футболістам за їхній внесок в успіхи команди! Але є і поповнення. Це колишній нападник Черкаського Дніпра Руслан Качур і екс-півзахисник Златокраю Владислав Горщинський. Обидва вже заявлені за ЛНЗ в усіх турнірах і потраплять у “18” на гру проти Полісся.

Думка Гречаного

– Хочемо показати хорошу гру проти хорошого подразника. Передбачити результат важко. Готуємося, як до звичайної гри, у хлопцях я впевнений, їм також цікавий такий досвід. У Лебедин ще жодного разу не приїжджали професійні команди. Наскільки я знаю, Полісся готується до виходу в Першу лігу, тому склад буде сильніший, ніж минулоріч. Однак ми граємо вдома, чого нам боятися? Чекаємо вболівальників, бо їхня підтримка – наш головний рушій! – сказав Василь Гречаний, головний тренер ЛНЗ-Лебедина.

Суперник

ФК Полісся – український футбольний клуб із Житомира. Заснований 2016 року як МФК Житомир. На початку 2017 року змінив назву на ФК Полісся. Виступає в другій лізі чемпіонату України з футболу. Домашні ігри тимчасово проводить на стадіоні Спартак у місті Коростень.

У сезоні 2017/18 команда посіла 8 місце з 10 команд у своїй групі А в другій лізі. Підопічні Олександра Призетка набрали 30 очок у 27 матчах.

Також минулого сезону ФК Полісся брав участь у Кубку України серед професіоналів. У першому попередньому раунді житомирська команда обіграла Металург Запоріжжя (0:2), а в наступному колі вилетіла, поступившись Демні (1:0).

Після минулого сезону команду спіткало серйозне оновлення. Тренерський штаб перекроїв більше половини складу, залишилося дуже мало виконавців з попередньої команди.

Полісся приїхало на матч Кубку за день до гри. Команда розташується в Білозір’ї, де проведе сьогодні тренування і переночує. Наступного дня футболісти з тренерським штабом вирушать на гру проти ЛНЗ.

Усі пари першого етапу

17 липня
м. Берислав, стадіон «Машинобудівник». 18.00
«Таврія-Сімферополь» — «Чайка» (П. Борщагівка)

18 липня
смт. Миколаївка, стадіон «Вікторія». 17.00
«Вікторія» (Миколаївка) — «Нива» (Тернопіль)

м. Калуш, стадіон «Хімік». 17.00
«Калуш» (Калуш) — «Буковина» (Чернівці)

с. Лебедин, Черкаська обл., стадіон «ЛНЗ-Арена». 17.00
«ЛНЗ-Лебедин» (Лебедин) — «Полісся» (Житомир)

м. Одеса, стадіон «Іван». 17.30
«Реал Фарма» (Одеса) — «Нива» (Вінниця)

м. Нікополь, стадіон «Електрометалург». 17.30
«Нікополь» (Нікополь) — «Мир» (Горностаївка)

м. Нова Каховка, стадіон «Енергія». 17.30
«Енергія» (Нова Каховка) — «Кристал» (Херсон)

м. Хмельницький, стадіон СК «Поділля». 18.00
«Поділля» (Хмельницький) — «Металург» (Запоріжжя)

смт. Млинів, стадіон «Колос». 18.00
«Верес» (Рівне) — «Минай» (Ужгород)