ЛНЗ-Лебедин зробив сенсаційну заяву щодо участі в чемпіонаті області

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

ФК ЛНЗ-Лебедин припиняє виступи в чемпіонаті Черкащини.

 

Шановні колеги та прихильники нашого футбольного клубу!

 

Цією заявою ФК «ЛНЗ-Лебедин» офіційно повідомляє про припинення своєї участі в Чемпіонаті Черкаської області з футболу серед команд Вищої ліги сезону 2018 року.

Причиною такого рішення є фізична неможливість суміщення обласних (чемпіонат області) та всеукраїнських (чемпіонат України серед аматорів та Національний Кубок України) турнірів. Згідно з календарем аматорського чемпіонату України, ми маємо провести 14 ігор в осінній частині чемпіонату, також ми продовжуємо участь у професійному Кубку України. За умови одночасного продовження виступів у чемпіонаті області та України загальна кількість матчів в період з 4 серпня до 17 листопада сягне не менше 26.

 

Зважаючи на високі цілі, які стоять перед нашою командою у всіх турнірах, такий щільний графік ігор буде великим фізичним навантаженням на наших футболістів. На жаль, принципова позиція (неможливість чи небажання) 4-х обласних команд Вищої ліги області піти нам назустріч та провести матчі проти нашої команди в 2-му колі по середах лише додала нам розуміння того, що майбутня наша участь у чемпіонаті області в такому графіку буде фізично неможлива.

 

Враховуючи високу ймовірність того, що наш фарм-клуб «ЛНЗ-Лебедин-2» матчі 2-кола першості проводитиме в Лебедині (на стадіоні в м. Шпола з вересня планується початок масштабної реконструкції), ще одним важливим моментом в обранні цього рішення є потенційно велике навантаження на наш стадіон. Зважаючи на вищеназвані моменти, єдиним правильним для нас рішенням є припинення участі в чемпіонаті області.

 

Хочемо подякувати більшості обласних команд та ФФЧО за зусилля, прикладені ними для того, щоб «ЛНЗ-Лебедин» все ж таки зміг завершити цьогорічний чемпіонат, та приносимо свої вибачення перед ними за завдані незручності з цього приводу.

 

Натомість наша команда паралельно з участю в чемпіонаті України серед аматорів та в професійному Кубку України, планує подати заявку на участь у новому розіграші аматорського Кубку України та спробувати захистити титул володаря трофею.

 

Маємо впевненість, що наше рішення сприятиме підняттю іміджу Черкащини, як однієї з провідних областей за рівнем розвитку аматорського футболу в Україні.

 

З повагою, президент ФК “ЛНЗ-Лебедин” Полтавець Андрій.