ЛНЗ – Чайка: анонс 3 туру чемпіонату України

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

Аматорський чемпіонат України

3 тур


18 серпня, Лебедин, ЛНЗ-Арена, 17:00


“ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин) – «Чайка» (Вишгород)

 

Арбітри:

 

НА НАШОМУ САЙТІ ВІДБУДЕТЬСЯ ТЕКСТОВА ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ!

 

Довкола гри

 

ЛНЗ-Лебедин наразі одноосібний лідер турнірної таблиці. У двох матчах підопічні Гречаного здобули дві непрості перемоги над Альянсом і Діназом – 2:1 і 0:1 відповідно.

 

У протистоянні з Чайкою може дебютувати новачок Лебедина Олександр Колос. Однак не зіграє центральний захисник Кондратюк Богдан. Його не буде протягом трьох наступних матчів. Він зі своїми вихованцями футбольної школи київського Локомотива поїхав на змагання до Болгарії. Усі інші в строю.

 

Суперник

 

ФК Чайка — український клуб з міста Вишгорода заснований у 1976 році. З цього сезону бере участь у чемпіонаті України серед аматорів. На гру з ЛНЗ команда приїде в день гри.

 

Вишгородська Чайка – молодий колектив, створений із вихованців власної футбольної школи. Минулоріч команда не брала участі ні в чемпіонаті Київської області, ні на всеукраїнському рівні. За нашою інформацією, рівень киян можна співставити з молоддю Академії-Черкащини.

 

Чайка, як і ЛНЗ, відіграла два матчі у поточному чемпіонаті. На старті змагань вишгородці поступилися крюківському Авангарду (2:0), а потім поділили очки з Первомайськом (0:0). Команда посідає дев‘яту сходинку.

 

Усі матчі 3 туру

18.08 Авангард К – Агродім
18.08 ЛНЗ-Лебедин – Чайка
18.08 Альянс – Діназ
19.08 МФК Первомайськ – Факел
19.08 ФК Рубікон-Вишневе – Олімпік
19.08 Вікторія – Авангард Б