ЛНЗ врятувався на останніх хвилинах у матчі з Альянсом

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

ЛНЗ-Лебедин у центральному матчі 12 туру чемпіонату України серед аматорів розписав мирову з Альянсом. На виїзді в Байраку підопічні Гречаного зіштовхнулися з потужним суперником, але змогли залишити сухою колонку поразок.

 

Аматорський чемпіонат України
12 тур
20 жовтня, с. Байрак, Сумська обл., 16:00

 

Альянс” (Липова Долина, Сумська обл.) – “ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин, Черкаська обл.) 1:1
Голи: Фаріт Сулейман (18) – Листопад (84)

Арбітри:

Синицький М. О. (Київ)
Рубан Д. О. (Київська обл.)
Подвальний Д. О. (Київська обл.)
Миронов М. А. (Суми)
Спостерігач арбітражу – Зайцев М. М. (Нікополь)

ЛНЗ: Козаченко – Парфьонов, Листопад, Кондратюк, Калініч – Коломієць, Гуд (Тубольцев 90), Грицай (Дєдов 46), Колос (Литовчак 56), Вакуленко (Барбанов 75) – Качур
Головний тренер: Василь Гречаний

Альянс (старт): Важинський – Осадчий, Пісний, Пікул, Медведєв, Сидоренко, Анцибор, Приходько, Зрібняк, Макаров, Фаріт Сулейман
Головний тренер: Юрій Ярошенко

 

Усі 90 хвилин сьогоднішньої зустрічі минули в темпі притаманному заключним п’ятихвилинкам вирішальних матчів. ЛНЗ і Альянс зі старту увімкнули височенні швидкості і обмінялися неточними ударами. Далі лебединці сробували притиснути господарів, але ті блискавично вилетіли в атаку через правий фланг і Сулейман легко замкнув точний простріл партнера – 1:0.

 

Гра закипіла. Альянс після забитого продовжив диктувати високі швидкості, а ЛНЗ пробував зав’язати свою гру. Не вистачало в центрі поля Ткаченка, який не зміг взяти участь через пошкодження задньої поверхні стегна. Часто в гру вступав арбітр, адже на обмеженому просторі в сліпій боротьбі команди багато фолили, а кожен свисток супроводжувався сплеском емоцій. Відтак, у першій половині ЛНЗ спромігся тільки на напівмомент Колоса, а Альянсу завадив забити Козаченко, потягнувши м’яч з-під поперечини. Плюс, декілька сантиметрів до м’яча не вистачило сумчанам, щоб забити в роздягальню.

 

По перерві Гречаний випустив Дєдова на лівий фланг, а в центрі розташувався Колос, замінивши Гуда. Малюнок не змінився, тож скоро тренер пішов у ва-банк – замість Колоса другим нападником вибіг Литовчак. І ось тут стало цікавіше. ЛНЗ помітно додав в атаці, притис суперника ближче до власних воріт, утім швидкість виходу Альянса з оборони в атаку стала сильнішою картою. Спочатку Козаченко забрав м’яч у гострому епізоді, потім Сулейман знову потривожив голкіпера, а кульмінацією став удар у поперечину. В активі Лебедина був тільки удар Качура головою з кутового повз ворота.

 

Фортуна посміхнулася лідерам групи на 84-ій хвилині. Подача з кутового перетворилася на гол зусиллями багатьох гравців: арбітр озвучив автором Литовчака, по-факту там автогол, а записали на Листопада. Коротше – 1:1. ЛНЗ вирвав нічию у “прокачаного”, порівняно з першим колом, Альянса.

Усі матчі 12 туру

 

Вікторія (Миколаївка) – Олімпік (Кропивницький) – 3:1 (1:0)
20.10. 15.00. Стадіон “Вікторія” (Миколаївка)

 

Агродім (Бахмач) – ФК Рубікон-Вишневе – 0:2 (0:1)
20.10. 15.00. Стадіон “Колос” (Бахмач)

 

Чайка (Вишгород) – Авангард (Корюківка) – 1:3 (1:0)
20.10. 15.30. Стадіон “Енергетик” (Вишгород)

 

Альянс (Липова Долина) – ЛНЗ-Лебедин (Лебедин) – 1:1 (1:0)
20.10. 16.00. Стадіон “Альянс-Арена”  (Байрак)

 

Діназ (Вишгород) – МФК Первомайськ
21.10. 14.00. Стадіон “Діназ” (Лютіж)

 

Факел (Липовець) – Авангард (Бзів)
21.10. 15.30. Стадіон “Колос” (Липовець)