Діти ЛНЗ з різними показниками завершили перше коло чемпіонату області (+коментар Славінського)

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

ЛНЗ-Лебедин Матусівської ДЮСШ завершив перше коло чемпіонату Черкаської області серед юнаків. Команда бере участь у трьох вікових групах: 2002-03, 2004-05, 2006-07 р.н.

 

За підсумками 2018 року, підопічні Петра Славінського продемонстрували різні результати у своїх групах. Старша група посідає першу сходинку, середня група – аутсайдер таблиці, а молодша група – третя серед одноліток.

 

Турнірні таблиці:

 

 

Петро Славінський, тренер ЛНЗ-Лебедина Матусівської ДЮСШ: “Старша група. Ми провалили останню гру з Городищем удома – програли. А так пройшли майже рівно: чотири перемоги і одна нічия, окрім цього матчу. Результат хороший, бо 10 гравців – це діти з Лебедина. Відповідно у них є регулярні тренування і декількарічна зіграність. На цей колектив ми робимо ставку. Відзначу Потапенка Романа, Жуковського Романа, Фролова Максима, Гончаренка Олександра. Звісно, хотілося б мати гандикап після першого кола, але гра з Городищем “змазала” таку перспективу. Із 1 січня ми об’єднаємося зі шполянською ДЮСШ, тому, можливо, ще підсилимося.

 

 

Відповім, чому середня група показує такий слабкий результат. Ми приєднуємо до цього віку гравців 2007-08 року, бо є серйозний кадровий дефіцит. Шпола навіть не виставила таку команду, а ми зігруємо малих хлопців проти набагато старших, щоб вони набиралися досвіду. Через це такий результат. Робота йде на перспективу. Можу відзначити в цій команді Погасія Андрія, Живолупа Ростислава, Онищенка Олександра. У цей вік залучаємо також декількох гравців із району (з Матусіва, Васильків). Тут зроблю акцент на Губі Олександрі та Приймаку Євгені.

 

 

Молодша група. У 2006-07 р.н. у нас грає тільки три дитини 2006 року. Усі інші – 2007-08-09 роки. Зіграли внічию 5:5 із цікавою командою з Ватутіного-2. Виграючи 5:2, втратили перемогу. А поступилися без шансів ДЮСШ Звенигородці і першій команді Ватутіного. Там виступає суто шостий рік. Просто фізично важко конкурувати з ними. А у нас всі лебединці і троє дівчаток. Відзначу Пархомчикова Максима, Куліченка Артема, Кіндратенка Євгена і Кучеренка Богдана.

 

Розвиток наших команд можливий завдяки стабільній підтримці з боку Лебединського насіннєвого заводу. Окрім чемпіонату області, ми регулярно проводимо турніри і їздимо на змагання в гості. Щодо поїздок, харчування, екіпірування та іншого немає ніяких проблем, тому думаємо тільки про футбол, а не про побутові негаразди. До речі, уже комплектуються команди 2009-10 р.н. і 2011-2012 р.н”.