ЛНЗ і Шарм розписали видовищну нічию

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

ЛНЗ у стартовому матчі чемпіонату Черкаської області з футзалу зіграв у нічию з бронзовим призером минулого року. Шарм зумів відігратися з 3:0 і взяти очко у центральному матчі ігрового дня.

 

Чемпіонат області з футзалу

1 тур

11 листопада, ПС Будівельник, 18:00

 

ЛНЗ (Лебедин) – Шарм (Черкаси) 3:3

Голи: Александров, Колос (2) – Яцишин, Лобов, Куць

 

ЛНЗ: Дейнеко, Маценко – Калініч, Александров, Колос, Парфьонов, Ткаченко, Вакуленко, Гуд, Качур, Педько, Коломієць, Дєдов

 

Шарм: Манжела, Лобов, Мачульський, Яцишин, Алєксєєв, Бабенко, Куць, Бойко, Миколюк

 

 

На старті поєдинку команди обмінялися моментами: Дєдов після сольного проходу лівим флангом влучив у стійку, а на іншому боці Бабенко з гострого кута пробив повз ворота. Перший гол залетів на 6 хвилині – Колос видряпав верховий м’яч у Манжели, віддавши на Александрова, а той знайшов шпарину, між захисником і стійкою – 1:0. Минуло три хвилини і Колос забив уже сам потужним ударом в дальній кут – 2:0. Пізніше ЛНЗ узяв тайм-аут, акумулював сили і забив третій – дублем відзначився Колос і побіг цілувати свою дівчину.

У другому таймі ігровий малюнок перевернувся з ніг на голову. Протягом трьох хвилин Шарм повністю відігрався! Яцишин, Лобов і Куць один за одним вражали ворота Дейнеки – 3:3. Напруга на паркеті зросла, парфумери почали більше володіти ініціативою, а Калініч і Вакуленко отримали гірчичники. Утім, Шарм так і не забив четвертий. Під кінець гри Колос ще встиг поцілити в поперечину зі штрафного, Ткаченко – в стійку, а в останній атаці Слава дивом не приборкав м’яч, надіславши його високо вгору.

 

У підсумку результативна нічия 3:3 між ЛНЗ і Шармом.

 

Відео – Черкаський спорт