ЛНЗ поділив очки з ПП Валюк

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

У заключному матчі групового етапу чемпіонату області з футзалу ЛНЗ не втримав перевагу над ПП Валюк, пропустивши гол за лічені секунди до кінця гри.

 

Чемпіонат області з футзалу
8 тур
27 січня, КП Будівельник, 18:00

 

ЛНЗ (Лебедин) – ПП Валюк (Черкаси) 3:3

Голи: Ткаченко (31), Вакуленко (33), Дєдов (36) – Ширай (16), Ординський (34, 40)

 

Арбітри:
П. Михайлюк
І. Педченко

 

ЛНЗ: Дейнеко – Ткаченко, Калініч, Гуд, Парфьонов, Качур, Вакуленко, Дєдов, Колос, Коломієць, Александров
Стартова п‘ятірка ЛНЗ:  Дейнеко – Калініч, Ткаченко, Дєдов, Вакуленко
ПП Валюк: Магльований, Лєнчінков – Кретов, Голуб, Стайков О., Нездатний, Ширай, Ординський, Дмитренко

 

На старті поєдинку команди звикали одна до одної, обмінювалися пристрілочними ударами і фолили. За 13 хвилин ЛНЗ назбирав 5 порушень. Рахунок у матчі відкрив Ширай на 16 хвилині: звільнився від захисника й пробив з лівої ноги – 0:1. Наприкінці тайму Валюк не реалізував 10-метровий – Дейнеко відбив.

На другий тайм лебединці вийшли більш зарядженими й агресивно пішли вперед. Вакуленко з Колосом на пару шмаляли по воротах Магльованого, але так і не забили. Зрівняти рахунок вдалося Ткаченку, який вдало підставив ногу під передачу партнера – 1:1. Навздогін Славіку відзначився Вакуленко, але Ординський миттєво нівелював перевагу ЛНЗ – 2:2. Ще за дві хвилини Дєдов розібрався в епізоді після геніального пасу Вакуленка, тож на 36 хвилині Лебедин був попереду 3:2. Суперник пішов розігрувати п’ятого і домінувати. Дейнеко двічі врятував від голу, але не спрацював на останній хвилині, коли Ординський з невигідної позиції вирвав одне очко для ПП Валюк. 3:3 у підсумку.

 

Спрогнозувати вихід ЛНЗ у плей-офф наразі неможливо. За рівної кількості очок спочатку враховується результат особистої зустрічі, потім різниця забитих/пропущених, далі кількість забитих, кількість пропущених та ще декілька пунктів. Наступний, 9 тур, ЛНЗ пропускає.