ЛНЗ поступився Черкащині в першому спарингу

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

ЛНЗ-Лебедин у першому товариському матчі 2019 року програв підготовленій Черкащині-Академії.

 

Товариський матч

9 лютого, Білозір‘я, 12:00

 

“Черкащина-Академія” (Білозір‘я, Черкаська обл.) – “ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин, Черкаська обл.) 4:0

Голи: Тимофеєнко (48), Зеленевич (50), Тищенко (63), Бурлін (77)

ЛНЗ: Козаченко – Калініч, Листопад (Александров 46), Кондратюк (Кондратюка), Парфьонов (Педько 70) – Коломієць, Гуд (Тубольцев 46), Колос, Дєдов, Вакуленко (Барбанов 46) – Качур (Грицай 46)
Головний тренер: Василь Гречаний

 

Ч-А (старт):  Майборода – Стрикаль, Шурубура, Тарасенко, Шведенко, Тищенко, Чорний, Бойко, Тенжицький, Сторчоус, Кошадзе
Головний тренер: Олександр Кирилюк

 

Зустріч розпочалася у високому темпі. Обиді команди почергово контролювали м’яч, але це все було в центрі поля. Перший із двох моментів тайму стався на 14 хвилині: Бойко в складі суперника поцілив у поперечину зі штрафного. Лебедин відповів аж перед перервою. Качур заробив хороший стандарт, Гуд влучив у стінку, але низка рикошетів мало не спрямувала м’яч у сітку. На відпочинок команди пішли без голів і видовищної гри.

 

У другій половині Гречаний і Кирилюк здійснили низку замін. Гра змінилася. Фізично підготовлена Черкащина (ми на цьому акцентували увагу в анонсі) заволоділа ініціативою і забила два швидкі голи – відзначились Тимофеєнко і Зеленевич – 2:0. Минуло ще 13 хвилин і третій м’яч красивим ударом у кут забив Тищенко – 3:0. Черкащина багато володіла м’ячем, багато рухалася і грала першим номером. Четвертий гол залетів у ворота ЛНЗ на 77 хвилині: Бурлін замкнув скидку партнера в порожні ворота.

 

Наступний спаринг ЛНЗ проведе 16 лютого проти Рубікона у Вишневому (Київська обл.).