Антон Крамар став ще одним новачком ЛНЗ-Лебедина

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

Новобранцем клубу став відомий смілянський футболіст Антон Крамар.

 

Останньою командою гравця був Черкаський Дніпро. Перед цим Антон виступав у Гірнику, Десні та інших професіональних клубах. У 2015 році Крамар виступав за ЛНЗ у чемпіонаті області, де відзначився трьома забитими голами.

 

Футболіст провів перший матч за команду в суботу проти Рубікона на виїзді (0:4). Відзначився результативним пасом.

 

Ми завжди були на зв’язку з головним тренером Василем Гречаним. Постійно розмовляли, а нещодавно виник варіант з моїм переходом в ЛНЗ – я обрав рішення на користь цього клубу. Багатьох футболістів я знаю давно, але порівняно з 2015 роком, мені здається, команда стала більш збалансованою. Найголовніше те, що ЛНЗ-Лебедин з кожним роком розвивається, а не деградує і це найважливіший показник!

 

Щодо конкуренції та моєї позиції на полі, то я можу зіграти де завгодно. Останні два роки в Черкаському Дніпрі я часто грав і лівого, і правого захисника, і опорного хава, і під нападником, і нападником, хіба що у воротах не пробував! Наприклад, у Севастополі я грав два роки опорного півзахисника і захисника. Де треба буде, там і зіграю, – сказав Крамар.

 

Нагадаємо, що цієї зими ЛНЗ-Лебедин залишили Денис Маценко, Віктор Александров і Сергій Барбанов. Приєдналися до команди Олександр Лобов і Антон Крамар.