Спаринг №3: ЛНЗ-Лебедин зіграв унічию з Альянсом

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

У третьому товариському матчі цієї зими команда Дмитра Кравченка й Андрія Полтавця не визначила переможця в парі з Альянсом, який збирається в Другу лігу.

 

Товариський матч
23 лютого, Білозір‘я, 14:00

 

ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин, Черкаська обл.) – “Альянс” (Липова Долина, Сумська обл.)
Голи: Листопад (55) – ? (67)

Вилучення: Колос (6)

 

ЛНЗ: Козаченко (Дейнеко 46) – Парфьонов (Коломієць 46), Листопад, Кондратюк, Калініч – Лобов, Грицай (Гуд 46), Ткаченко, Колос (Крамар 7), Дєдов – Качур (Литовчак 46)

Головний тренер: Василь Гречаний

 

ЛНЗ-Лебедин провів третій контрольний матч у межах підготовки до другої частини чемпіонату України. Підопічні Гречаного відіграли на різний смак: поразка, перемога, а сьогодні нічия. Зі стартових хвилин м‘яч завис у центрі поля. Футболісти переважно боролися один з одним і крижаними погодніми умовами. Багато передач, які б зазвичай стали гольовими, просто не доходили до адресатів. На 6 хвилині Колос отримав червону картку за відмашку, а на його місце вийшов Крамар.

 

Щодо небезпечних моментів, то перевага була на боці ЛНЗ: спочатку Качур міг обробити м‘яч і вийти на побачення, потім він це зробив, обіграв голкіпера, але неточно пробив, далі Крамар узяв участь у напівмоменті, а кульмінацією став удар Грицая головою, який неймовірним чином потягнув воротар.

 

У другій половині Альянс випустив повністю новий склад, а Гречаний зробив чотири заміни. На 55 хвилині Листопад відкрив рахунок після удару ножицями Ткаченка, вдало підставивши ногу – 1:0. Після цього гості заволоділи перевагою в плані атакувальних дій: пристрілочний удар у сантиметрі від стійки став аперетивом до голу через індивідуальну помилку гравця ЛНЗ – 1:1. До кінця гри у Липової Долини був ще один гострий момент, а в складі ЛНЗ міг забити Коломієць, однак цьому завадив голкіпер.

 

У підсумку нічия 1:1. Про подальші плани ЛНЗ-Лебедина читайте найближчими днями на нашому сайті.