Спаринг №6: ЛНЗ здобув нічию в матчі з Нивою

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на telegram

 

У шостому товариському матчі в межах міжсезонної підготовки ЛНЗ-Лебедин зіграв унічию з вінницькою Нивою.

 

Товариський матч
16 березня, Вишневе, Міський стадіон, 15:30

 

“Нива” (Вінниця) – “ЛНЗ-Лебедин” (Лебедин, Черкаська обл.) 1:1
Голи: ? (18) – Грицай (79)

 

ЛНЗ: Козаченко (Дейнеко 46) – Парфьонов, Листопад, Кондратюк, Калініч (Крамар 43) – Лобов, Тубольцев (Гуд 46), Вакуленко, Дєдов (Грицай 46), Колос – Качур (Литовчак 46)
Головний тренер: Василь Гречаний

 

ЛНЗ-Лебедин продовжує шукати свою гру. Шостий матч поспіль команда намагається повернутися до своїх оптимальних кондицій. Цього разу суперником стала друголігова вінницька Нива, яка точно не була сильнішою за ЛНЗ.

 

Зі стартових хвилин зелені завдали декілька пристрілочних ударів, однак лише один був у площину воріт і не став проблемою для Козаченка. Непощастило йому на 18 хвилині. Тубольцев сфолив у підкаті перед своїм штрафним майданчиком, подарувавши супернику хорошу позицію для удару. М‘яч опустився за стінкою, Козаченко дістав, але далі круглий відскочив у стійку й ворота – 1:0.

 

Після пропущеного голу Лебедин активно побіг атакувати з флангів. По два напівмомента виникло у Качура й Вакуленка, але реально загрозливою стала атака на 42 хвилині. Колос протягнув лівим флангом, прострілив на дальню стійку, звідки Вакуленко замкнув у зовнішній бік сітки з двох метрів. Трошки недотягнув Антон праву ногу до м‘яча.

 

У наступному епізоді травмувався капітан ЛНЗ Андрій Калініч. Біль у п‘яті змусила Гречаного ще до перерви випустити Крамара на його позицію. До слова, Калініч поповнив лазарет із наявними там Коломійцем (гомілкостоп) і Ткаченком (хвороба).

 

У другому таймі Нива захопила ініціативу й мала декілька нагод забити. Найголовніша – скидка Парфьонова грудьми м‘яча на ногу нападнику Ниви, однак той неросторопно пробив повз ворота. Далі ЛНЗ поступово награв на гол-відповідь. Воротар Ниви врятував від снарядів Колоса, Листопада і Литовчака, утім був безсилий проти пари Вакуленко-Грицай, яка зі своєї половини поля розіграла атаку на двох і Віталій завершив її ударом в дальній кут – 1:1.

 

Так і завершили. Наступні матчі ЛНЗ зіграє в Полтаві проти Полісся і в Білозір‘ї проти УТК.